Αίσθηση προκάλεσε η φράση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΑΝΤ1, «να διερωτηθούν τι έκαναν στο Μάτι, που έκαψαν 100 ανθρώπους», αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και την κριτική που του άσκησε για την κακοκαιρία των τελευταίων ωρών στη χώρα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση προχώρησε στην αντεπίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και με ανακοίνωσή της σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται σε πανικό και το δείχνει».

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει: «Δεν του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., αλλά η πρωτόγνωρη ανικανότητα του ιδίου και της κυβέρνησης, που οδήγησε 250.000 οικογένειες να μείνουν δίχως ρεύμα, που χώρισε για δυο ημέρες την Ελλάδα στα δυο, αφού έκλεισε την Εθνική Οδό, που άφησε χιλιάδες εργαζόμενους να περιμένουν μάταια το τρένο για τη δουλειά τους, αφού έκλεισε τον ΗΣΑΠ. Αφού δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη για όλα αυτά, επιλέγει το δρόμο της χυδαιότητας».

Ακολούθως, θυμίζει ότι «ο Γενικός του Γραμματέας σήμερα, ο κος Τσουβάλας, ήταν επικεφαλής της αστυνομίας στο Μάτι. Αυτός δηλαδή που είχε την επιτελική ευθύνη για την απόφαση διακοπής της κυκλοφορίας στη κεντρική αρτηρία και την παράκαμψη σε στενούς αδιέξοδους δρόμους που οδήγησε σε τραγωδία.

Και για αυτό ακριβώς αποπέμφθηκε τις επόμενες μέρες από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά αναβαθμίστηκε ένα χρόνο αργότερα από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Κλιμακώνοντας την επίθεση, αναφέρει: «Αλλά η χυδαιότητα του κ. Χρυσοχοΐδη δεν μας ξαφνιάζει. Όσο πιο καταγέλαστοι θα γίνονται στον ελληνικό λαό με την ανικανότητά τους, τόσο πιο χυδαίοι θα γίνονται στα κανάλια».

TAGS