«Η χώρα βάζει τα θεμέλια για να γίνει πιο ανταγωνιστική»

Ο Κωστής Χατζηδάκης για την έκθεση της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:19
23/07/2014
«Η χώρα βάζει τα θεμέλια για να γίνει πιο ανταγωνιστική»
3
loading

«Η έκθεση της TASK FORCE για την Ελλάδα που ανακοινώθηκε σήμερα, επιβεβαιώνει την πρόοδο σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς», σχολίασε ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης, βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης και υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα βάζει τα θεμέλια για να γίνει πιο ανταγωνιστική και σύγχρονη».

Η θετική εικόνα της χώρας μας μέσα από την έκθεση της Ομάδας Δράσης, όπως είπε, αφορά στους παρακάτω τομείς και πρόκειται για δουλειά υποδομής: Αλματώδης αύξηση στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, Ίδρυση του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου για στήριξη της ρευστότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επανεκκίνηση των οδικών αξόνων, διευκόλυνση των εξαγωγών, εκσυγχρονισμός του πλαισίου για τις δημόσιες συμβάσεις, υιοθέτηση του νόμου για την απλούστευση στις αδειοδοτήσεις των επιχειρήσεων, μεταρρυθμίσεις για την άρση στρεβλώσεων στην λειτουργία της αγοράς.

«Είμαι βέβαιος ότι η προσπάθεια που γίνεται θα συνεχιστεί και μέσα στο 2014 η Ελλάδα θα μπει στον δρόμο της ανάπτυξης», πρόσθεσε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar 234

    Η Χωρα βαζει τα θεμελια.Αγιασμο θα κανεις;

  2. avatar dimitris_london

    Πάντα καλά ταλεγες και τα λες Κωσταντη αλλα ο κοσμακης πιστευει οτι πρωτα θα βγαλεις μαλια στο κεφαλακι σου και μετα θα περιμενει την \'\' αναπτυξη \'\' !

  3. avatar nikolaos

    πια αναπτηξη βρε [...] ;;στραβός είσαι;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει