Την επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου είναι αυτονόητα καταδικαστέα, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης αναφέρει με ανάρτησή του στο Twitter: «Είναι αυτονόητη η καταδίκη της επίθεσης στο σπίτι του Κ. Μπογδάνου. Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού. Οι αρχές να κάνουν τη δουλειά τους».

«Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα, ενώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, το χαφιεδισμό και την αστυνομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται κι ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος.

Κι όλα αυτά μάλιστα την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί στη Βουλή ένα αντιδραστικό νομοσχέδιο αυταρχισμού και καταστολής» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του.

Καταδίκη και από τον Βαρβιτσιώτη

«Η διπλή εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μπογδάνου έχει μόνο ένα χρώμα. Το μαύρο» γράφει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Επίσης, επισημαίνει ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν τη Δημοκρατία και τονίζει: «Δεν θα επιτρέψουμε στους φασίστες να μας φοβίσουν».

Χρήστος Ταραντίλης: Η τρομοκρατία και οι υποστηρικτές της δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία

«Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου δέχθηκε σήμερα διπλή επίθεση στο σπίτι και το αυτοκίνητό του. Επικοινώνησα εκ μέρους της κυβέρνησης με τον βουλευτή και του εξέφρασα τη συμπαράστασή μου», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης και πρόσθεσε: «Η πολιτεία θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Η τρομοκρατία και οι υποστηρικτές της δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία».