Σε απολογία από το πειθαρχικό συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ, της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, έχει κληθεί σύμφωνα με πληροφορίες το μέλος της από την τοπική της Πέλλας, Δ.Κ. για ανάρτησή του στο Facebook, με αφορμή την επέτειο των Ιμίων.

Στο κείμενό του, στρεφόταν κατά «του «δεξιού» πρωθυπουργού της χώρας μας, ο οποίος δεν είχε ούτε την ενσυναίσθηση για μία σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστω και για τους τύπους» που να αφορά τη θυσία των τριών μελών του πληρώματος της φρεγάτας Ναυαρίνο που έχασαν τη ζωή τους τέτοιες μέρες το 1996 στην περιοχή των Ιμίων.

Παράλληλα, το μέλος της ΟΝΝΕΔ, που απειλείται τώρα με διαγραφή από την οργάνωση, αναφέρει ότι ο κ. Μητσοτάκης τήρησε το καθήκον του τον περασμένο Νοέμβριο καταθέτοντας στεφάνι στην «επέτειο του ψευδο-Πολυτεχνείου»

Η επίμαχη ανάρτηση του στελέχους της ΟΝΝΕΔ έχει ως εξής: «Πολύ συζήτηση για τα Ίμια με αφορμή την χθεσινή μαύρη επέτειο. Τρία παλικάρια νεκρά. Τρεις λεβέντες του ελληνικού στρατού θυσιάστηκαν για την πατρίδα. Όλοι θυμηθήκαμε, όλοι θρηνήσαμε, όλοι πονέσαμε. Ήρωες είπαμε, αθάνατοι είπαμε.

Όλοι, εκτός από τον “δεξιό” πρωθυπουργό της χώρας μας, ο οποίος δεν είχε ούτε την ενσυναίσθηση για μία σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστω και για τους τύπους. Έστω και για την απάλυνση του πόνου των οικογενειών των τριών αυτών αξιωματικών. Βέβαια δεν πρέπει να έχουμε παράπονο όλοι εμείς οι εθνικά σκεπτόμενοι πολίτες, μιας και το καθήκον του έναντι της ελληνικής ιστορίας το τήρησε τον περασμένο Νοέμβριο καταθέτοντας στεφάνι στην κεφάλα της Ηλένιας με αφορμή την “επέτειο” του ψευδο πολυτεχνείου.

Επίσης επέτρεψε εν μέσω καραντίνας να πραγματοποιηθούν οι πορείες και οι εκδηλώσεις προς τιμήν της ημέρας εκείνης. Μην έχετε παράπονο πατριώτες που ξεχνάμε τους ήρωες των Ιμίων. Τιμούμε κάθε χρόνο ανελλιπώς τον Σβορώνο, την Ηλένια, τον λύκο, την Κοκκινοσκουφίτσα, τον παπουτσομένο γάτο, την Χιονάτη και τους εφτά νάνους!».

TAGS