«Απόψε δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι ο κρητικός λαός» δήλωσε ο επανεκλεγείς περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης. Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει την πολιτική της συνένωσης δυνάμεων για την ανάπτυξη της Κρήτης, για το συγκρητισμό και την ενότητα.

Ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε, δημόσια, τον συνυποψήφιό του κ. Σεραφείμ Τσόκα, ο οποίος, όπως είπε, ήδη, τον συνεχάρη για την εκλογική νίκη του και ανέφερε ότι είναι ανοιχτός σε κάθε συνεργασία για την ανάπτυξη της Κρήτης, με όλες τις παρατάξεις, υποστηρίζοντας ότι θα δώσουν όλοι μαζί τη μάχη για να πάρει η Κρήτη όσα δικαιούται.

«Νικητής είναι ο κρητικός λαός μαζί με όλες τις παρατάξεις και τους πολίτες για την ανάπτυξη της Κρήτης και το συγκρητισμό» σημείωσε, τονίζοντας:

«Από καρδιάς, ευχαριστώ τον κόσμο και πάλι, ενώ σήμερα είναι και μία ξεχωριστή μέρα με συμβολικό χαρακτήρα, καθώς έχω και τα γενέθλιά μου. Αυτό που έχω δηλώσει αρκετές φορές είναι ότι έχουμε υπεύθυνη στάση πάνω στο πώς ιεραρχούμε τα προβλήματα του νησιού και πώς διεκδικούμε από το κεντρικό κράτος. Ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη».

Τέλος ο κ. Αρναουτάκης συνεχάρη το νέο δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό και τους υπόλοιπους νέους δημάρχους.