«Δε με αγχώνουν οι δημοσκοπήσεις. Οι δημοσκοπήσεις είναι μια απεικόνιση της στιγμής», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο της Αθήνας είπε ότι με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις που γίνονται αλλά και με τις συνεχείς εμφανίσεις ο κόσμος τον γνωρίζει καλύτερα.

«Υπάρχει δυναμική για τη δική μου υποψηφιότητα», συμπλήρωσε. Και τόνισε: «Έχουμε επιλέξει να έχουμε επαφή με τον κόσμο. Αυτό το κάνουμε εδώ και τρεις μήνες».

Ερωτηθείς για το τι είναι αυτό που παίζει ρόλο στο να ψηφίσει ο πολίτης στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είπε ότι: «Παίζουν ρόλο και οι πολιτικές και τα πρόσωπα».

Πάντως, σημείωσε ότι το μήνυμα που θα πρέπει να σταλεί, ειδικά για την Αθήνα, είναι και αυτοδιοικητικό αλλά και πολιτικό. «Ο κ. Καμίνης ως εκλεκτός του κ. Βενιζέλου και ο κ. Σπηλιωτόπουλος του Σαμαρά, αν ψηφιστούν θα είναι σαν ενίσχυση της κυβερνητικής πολιτικής», δήλωσε. Και κατέληξε: «Για εμάς το μήνυμα που θα πρέπει να στείλει ο πολίτης, είναι να αρχίσει μια νέα εποχή».