Οι υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι του επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας» και υποψήφιου δήμαρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, έγιναν σήμερα δότες στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η οποία βρίσκεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Η ανταπόκριση των «31» πραγματοποιήθηκε, μετά από πρωτοβουλία, που ανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, κατόπιν συνεννόησης και με την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο Ν. Κακλαμάνης μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους του, έγιναν δεκτοί από τον διοικητή της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Αγία Σοφία», κ. Εμμ. Παπασάββα, τον διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του νοσοκομείου και πρώην διοικητή του «Αγλαΐα Κυριακού», κ. Γ. Γιαννόπουλο, την διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κ. Μ. Χριστοδούλου, την διευθύνουσα του νοσοκομείου και τομεάρχη της Ογκολογικής Μονάδας, Αγ. Ντούμου και τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ εργαζομένων του νοσοκομείου, κ. Θ. Σπανίδη.

Ο Ν. Κακλαμάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ως γιατρός θεωρώ ότι το συγκεκριμένο πρότυπο νοσοκομείο έχει την ανάγκη συμπαράστασης απ’ όλους, αφού αφορά ειδικά σε παιδιά. Γι’ αυτό και ευχαριστώ πολύ τους νέους ανθρώπους του συνδυασμού μου, που ανταποκρίθηκαν στο σημερινό μου κάλεσμα και ενίσχυσαν τη σημαντική προσπάθεια η οποία γίνεται από την «ΕΛΠΙΔΑ». Θέλω να υπογραμμίσω, ότι η έναρξη της Μονάδας είχε γίνει την περίοδο που ήμουν υπουργός Υγείας, όταν και είχε τεθεί το ζήτημα από την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ώστε να ξεπεραστούν χωροταξικά προβλήματα, σχετικά με την ανέγερση του κτιρίου. Η ουσία, πάντως, είναι ότι η Μονάδα έγινε, λειτουργεί και προσφέρει στη κοινωνία. Αυτό είναι πάνω απ’ όλα που έχει σημασία».