Επίσκεψη στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα» στο Θησείο πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς» Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Η πολιτισμική, συλλογική, ιστορική μνήμη της Αθήνας, είναι συνδεδεμένη και με την ιστορία της ομάδας της, τον Παναθηναϊκό. Έτσι λοιπόν σήμερα με τους συνεργάτες μου, επισκεφτήκαμε το πολιτιστικό κέντρο “Μελίνα” στο Θησείο, όπου φιλοξενούνται σημαντικές εκθέσεις από την ιστορία της Αθήνας, αλλά υπάρχει και άπλετος χώρος ανεκμετάλλευτος», δήλωσε αμέσως μετά ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων πρότεινε να φιλοξενηθεί σε αυτόν το χώρο το «Μουσείο του Παναθηναϊκού», «έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα οι κάτοικοι της Αθήνας, να δουν και την ιστορία μιας ομάδας, που προσέφερε πάρα πολλά στην πόλη μας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Τα έσοδα από το συμβολικό εισιτήριο, θα μπορούν να διατεθούν φυσικά και στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού, προκειμένου να είναι πολύ πιο εύκολη η μετάβαση στα καινούρια κτίρια, μόλις οι καινούριες αυτές εγκαταστάσεις υπάρξουν», συμπλήρωσε.

«Σε κάθε περίπτωση με αυτόν τον τρόπο αγκαλιάζουμε και κυρίως εμπράκτως στηρίζουμε την Παναθηναϊκή οικογένεια», κατέληξε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.