«Θα είμαστε στο δεύτερο γύρο» υποστήριξε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις τον φέρνουν χαμηλότερα από άλλους υποψήφιους δημάρχους της Αθήνας.

Ο κ. Σακελλαρίδης έκανε ανοιχτή πρόσκληση στους Γιώργο Καμίνη και Άρη Σπηλιωτόπουλο να διασταυρώσουν τα… ξίφη τους. «Καλώ όλους τους υποψηφίους να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να διασταυρώσουμε τα προγράμματά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα, περπατάμε αυτή την πόλη, είμαστε στην καθημερινότητά αυτής της πόλης. Είμαστε παντού, στους αγώνες, στα προβλήματα, γνωρίζουμε την πόλη καλύτερα και από τον Καμίνη», τόνισε ασκώντας την κριτική του. «Ο κ. Καμίνης πέρασε αυτά τα 3,5 χρόνια κλεισμένος στο γραφείο του. Μέσα σε ένα γυάλινο πύργο στην ουσία του». «Δεν έκανε τίποτα ο Καμίνης για να μπορέσει να αφήσει ένα στοιχειώδες έργο. Όποιον ρωτήσετε στην πόλη, δεν μπορεί να σας πει ένα έργο», συμπλήρωσε.

Άσκησε κριτική όμως και στον Άρη Σπηλιωτόπουλο λέγοντας ότι «πάει να ανοίξει μια ατζέντα άσχετη με τα προβλήματα της πόλης. Δεν έχει πρόταση στα μεγάλα ζητήματα. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν έχει λύσεις για τα λουκέτα και τα κοινωνικά προβλήματα και γι’ αυτό θέτει θέμα τζαμιού», κατέληξε.