Η αγάπη του για τον τόπο και η ολοκλήρωση του έργου που έχει ξεκινήσει στην Περιφέρεια, με την «Νέα Πελοπόννησο», είναι το κίνητρο που τον οδήγησε να διεκδικήσει για δεύτερη φορά τη ψήφο των Πελοποννήσιων, δηλώνει ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, χαρακτηρίζει «αλεξιπτωτιστές» τους αντιπάλους του, από τους οποίους, όπως αναφέρει, δεν έχει δει καμία πρόταση για το μέλλον της Πελοποννήσου.

Σχετικά με την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων, επισημαίνει, πως αν δεν εφαρμοστεί το σχέδιο «πιλότος» για όλη τη χώρα, που έχει προκριθεί για την Πελοπόννησο από την περιφερειακή αρχή ως το τέλος του 2015, έρχονται πρόστιμα και νέο μνημόνιο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επιπλέον, ο κ. Τατούλης υποστηρίζει πως «ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ», Οδυσσέας Βουδούρης, έχει ανοικτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως έχει «επτά φακέλους εις βάρους του, για πλημμελή και κακουργηματική εκτέλεση καθηκόντων».