Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων για Μόρια: Προτεραιότητα η ασφάλεια και η στέγη των ανθρώπων

«Χρηματοδότηση για την άμεση μεταφορά και διαμονή στην ενδοχώρα των 400 ασυνόδευτων παιδιών και εφήβων που έχουν απομείνει»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:05
09/09/2020
Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων για Μόρια: Προτεραιότητα η ασφάλεια και η στέγη των ανθρώπων
5
loading

Η ασφάλεια και η στέγη των ανθρώπων της Μόριας αποτελεί προτεραιότητα, σημειώνει η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον σε ανάρτησή της στο twitter.

«Οι σκέψεις μου και η συμπόνια μου είναι στους ανθρώπους της Λέσβου και ειδικά στους μετανάστες και το προσωπικό που εργάζεται στη Μόρια.

Είμαι σε επαφή με τον Έλληνα υπουργό και τις τοπικές Αρχές για τη φωτιά. Συμφώνησα ήδη για τη χρηματοδότηση σχετικά με την άμεση μεταφορά και διαμονή στην ενδοχώρα των 400 ασυνόδευτων παιδιών και εφήβων που έχουν απομείνει. Η ασφάλεια και η στέγη όλων των ανθρώπων στη Μόρια είναι προτεραιότητα» επισημαίνει η Ίλβα Γιόχανσον.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Στράτος σκέτο

  Αφού είσαι τόσο καλόψυχη πάρε τους ανθρώπους αυτούς στη χώρα σου και τι άλλες χώρες της Ευρώπης...μας φορτώσατε όλο το πρόβλημα και μας δίνετε χαπάκια...

 2. avatar kyrik

  Κυρία Γιόχανσον, αφού είσαι τόσο συμπονετική, η χρηματοδότηση να αφορά το κόστος μεταφοράς στην ενδοχώρα της πατρίδας σου. Η ενδοχώρα της πατρίδας μας έχει γεμίσει από λαθραίους, δεν υπάρχει χώρος για άλλους.

 3. avatar γιατί

  κυβερνούν τον κόσμο μας ακροαριστεροί;

 4. avatar Έτσι μπράβο! Διασκορπίστε μισθοφόρους από την Συρία στην ενδοχώρα, μέσα στον αστικό ιστό ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

  https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/6606134/turkiye-misthoforoi-apo-ti-syria-tha-polemisoyn-enantion-tis-elladas

 5. avatar μωρή θεία

  υπαρχουν και μερικά παιδιά δυστηχώς, με αυτά πρέπει να γίνει κάτι.

  τους άλλους πάρτους ΣΠΙΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει