Τη διευκρίνιση ότι δεν είναι εναντίον της χρήσης μάσκας γενικώς, αλλά γνώμη του είναι πως «δύσκολα μπορεί να φορεθεί από παιδιά κάτω των 12 ετών» έκανε στη δευτερολογία του ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στο Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο της συζήτησης σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Παράλληλα τόνισε ότι κατά τη διάρκεια του lockdown έγινε ξεκάθαρο ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια περαιτέρω ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα – δηλαδή της αγροτικής παραγωγής. «Εγώ επιμένω στον πρωτογενή τομέα.

Πρέπει να μειώσουμε τις εξαγωγές σε επίπεδο τροφίμων έτσι ώστε να μην είμαστε εξαρτημένοι ανά πάσα ώρα και στιγμή σε για οποιοδήποτε λόγο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον υπόλοιπο κόσμο. Δυστυχώς, δεν παράγουμε τροφή. Κάνουμε 70% με 80% εισαγωγή κρεάτων για παράδειγμα, δεν έχουμε αυτάρκεια» τόνισε ο κ. Βελόπουλος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.