Ευχές από τον Μάκη Βορίδη για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο site


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:46
08/07/2020
Ευχές από τον Μάκη Βορίδη για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr
7
loading

10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Μια δεκαετία στον δύσκολο χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας περιποιεί ιδιαίτερη τιμή στους συντελεστές του newsbeast.gr. Κληθήκατε να υπηρετήσετε την εγκυρότητα σε χαλεπούς καιρούς και τα καταφέρατε συμπεριφερόμενοι τιμώντας στο ακέραιο το πνεύμα του λειτουργήματός σας. Σας συγχαίρω θερμά για την προσπάθειά σας και σας εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε τον αγώνα σας προς όφελος του κοινού καλού και της πατρίδας μας για πολλές ακόμη δεκαετίες.

Η δημοσιογραφία μπορεί μόνο να ωφεληθεί από προσπάθειες ειλικρινείς και σοβαρές που λειτουργούν υπέρ της κοινωνίας μας και της πολιτικής του τόπου μας. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε να μεταδίδετε έγκυρα και έγκαιρα ειδήσεις οι οποίες θα δίνουν τα γεγονότα στην πραγματική διάστασή τους και θα αποτελούν σημείο αναφοράς για το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου».

Μάκης Βορίδης

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar no name…

  Μπράβο στον υπουργό που αναγνωρίζει τη στήριξη των μμε προς την κυβέρνηση και το πρόσωπό του, να μην είμαστε και αχάριστοι τόσο λιβάνισμα....

 2. avatar Γιοχανς

  Ευχές από τέτοιους πολιτικούς να δέχεστε και θα μακροημερευσετε

  1. avatar Λη

   Για πες μας εσυ για καποιον καλο πολιτκο ?

 3. avatar Ο ΕΓΩ

  Έχετε αντιληφθεί οτι σας δίνει ευχές κάποιος, όπου με βάση τα φασιστικά πιστεύω του δεν θα είχατε δυνατότητα να υπάρχετε?

 4. avatar λουλης

  αντε και απο τον μιχαλολιακο, τετοιες σπουδαιες παρουσιες να σας ευχονται παντα

 5. avatar Υποτιμητικό οι ευχές

  Απο την. ΑΚΡΑ. ΔΕΞΙΑ

 6. avatar Μαυρη Οχια

  Αν τολμάτε ζητήστε από τον Μιτσοτάκη να σας ευχηθεί για τα 10 χρόνια...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει