Για τα παιδικά της χρόνια, για την χούντα, την εξορία την αγάπη των γονιών της αλλά και το πώς γνωρίστηκε με τον Παύλο Μπακογιάννη, μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Η μάνα μου συμβούλευε πάντα τον πατέρα μου για όσα έκανε ή για όσα δεν έκανε. Και εκείνος τις περισσότερες φορές την άκουσε. Μια ή δυο φορές που την άκουσε έκανε λάθος. Η μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν στην περίφημη αποστασία» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο πολύ τις λείπουν και οι δυο και δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την απώλειά τους.

Παράλληλα, σε μια προσωπική εξομολόγηση, η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον Παύλο Μπακογιάννη για την οποία τόνισε πως στην πρώτη τους γνωριμία έβρισε τον πατέρα της, τσακώθηκαν ενώ και η ίδια είχε πει στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να τον… αποφεύγει γιατί δεν είναι καλός άνθρωπος.

«Ήμουν 35 χρόνων όταν δολοφονήθηκε ο Παύλος και τα μαλλιά μου άσπρισαν από το σοκ. Μετά από αυτό που έγινε με κυρίευσαν πολλά συναισθήματα αλλά ο φόβος ποτέ. Εγώ δεν θα είχα ασχοληθεί με την πολιτική αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Παύλος. Με πίεσαν για να κατέβω στην πολιτική. Μου έκανε καλό να ασχολούμαι με κάτι που εκείνος ήθελε πολύ» τόνισε μεταξύ άλλων για την εκτέλεση του συζύγου της από τη 17Ν.