Για την προφυλάκιση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής και «νούμερο δύο» της οργάνωσης Χρήστου Παππά μίλησε ο δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης, ο οποίος άφησε αιχμές για την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Ο Περικλής Σταυριανάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός πως ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Νίκος Μίχος αφέθηκαν ελεύθεροι την μια ημέρα, ενώ την επόμενη ο πελάτης του και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν. «Δεν μπόρεσα να καταλάβω πως, όταν αφήνονται τρεις ελεύθεροι τη μία μέρα, κρατούνται, εν συνεχεία, οι υπόλοιποι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο συνήγορός του άφησε περαιτέρω αιχμές για την απόφαση της Δικαιοσύνης, τονίζοντας ότι «στην όλη δικογραφία, το όνομα του Παππά δεν αναφέρεται πουθενά».

Κλείνοντας ο Περικλής Σταυριανάκης υποστήριξε ότι μετά την μηνυτήρια αναφορά του κατά του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσε ο πελάτης του μαζί με άλλους δύο βουλευτές, «την ίδια ημέρα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου διατάσσει να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος εκείνου και των υπολοίπων».