Μήνυση κατά της Νίνας Κασιμάτη: «Δεν είμαστε ούτε γουρούνια ούτε δολοφόνοι»

«Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να ζητήσει μια συγγνώμη γιατί έχουμε παιδιά»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:26
12/12/2019
Μήνυση κατά της Νίνας Κασιμάτη: «Δεν είμαστε ούτε γουρούνια ούτε δολοφόνοι»
37
loading

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχόλιο με τη φράση «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» που έκανε η η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη. «Αυτή την ώρα καταθέτω τη μήνυση κατά της κ. Κασιμάτη στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου. Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά που λέγονται από βουλευτές. Θα αποστείλω και σχετικό έγγραφο στον Πρόεδρο της Βουλής», δήλωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, στον Realfm 97,8.

Σύμφωνα με τον κ. Γερακαράκο, «δεν είμαστε ούτε γουρούνια ούτε δολοφόνοι. Έχουμε χάσει πάρα πολλούς συναδέλφους για να υπερασπιστούμε την ασφάλεια των πολιτών και της ιδίας της κυρίας. Βγάλαμε και χθες ανακοίνωση. Αυτές οι γελοιότητες πρέπει να σταματήσουν, όποιος θέλει να γίνει πρόσωπο της ημέρας να γίνει με το έργο του και όχι με το να εξυβρίζει Έλληνες πολίτες».

«Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να ζητήσει μια συγγνώμη γιατί έχουμε παιδιά και ας πει στα δικά μου παιδιά ότι εγώ δεν είμαι δολοφόνος. Αυτό είναι απόδειξη. Και ότι ο κάθε συνάδελφος δεν είναι δολοφόνος», πρόσθεσε.

Νίνα Κασιμάτη: Έκπληκτη από την αντίδραση των αστυνομικών

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, μετά το χαμό που προκάλεσε το σχόλιό της με τη φράση «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι», έστειλε επιστολή στη Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν από ένα λάθος της ΕΡΤ1 όπου στο σούπερ της Ντόρας Μπακογιάννη έγραψαν: «βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ». Κάποιος χρήστης και διαδικτυακός φίλος της Νίνας Κασιμάτη ανέβασε το screenshot στο facebook. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να αστειευτεί με ένα σχόλιο της γράφοντας χαρακτηριστικά: «η διεύρυνση γκαζώνει, μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι».

Στην επιστολή της η βουλευτής χαρακτηρίζει «δυσανάλογη και άδικη» την αντίδραση της ΠΟΑΣΥ, επισημαίνοντας ότι έχει «υπερασπιστεί εμπράκτως τα δίκαια των βιοπαλαιστών αστυνομικών».

«Από την πλευρά μου δηλώνω πως θα συνεχίσω να πρεσβεύω προοδευτικές και δημοκρατικές θέσεις προκειμένου εσείς, οι άντρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ., να μπορείτε να ασκείτε ελεύθερα τα συνδικαλιστικά σας δικαιώματα και καθήκοντα» συνεχίζει «γι’ αυτό και αναμένουμε από εσάς να αναδεικνύετε μέσα από τη συνδικαλιστική σας δράση τα φαινόμενα εκείνα που όντως εκθέτουν την Ελληνική Αστυνομία και θέτουν σε κίνδυνο – πλέον και εσωτερικά ανέλεγκτα – τη ζωή των πολιτών και τη δική σας.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή που ανέβασε στο Facebook.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΝΑΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ~
Κοιν.: Π.Ο.ΑΣ.Υ.

11/12/2019

Αξιότιμε Πρόεδρε, κύριε Λιότσο,
Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Πειραιά,

Με έκπληξη διάβασα τη σημερινή ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, όπου με κατηγορείτε για μια γνωστή στερεοτυπική φράση, η οποία έχει καθιερωθεί στην ελληνική κοινωνία, και ειδικότερα στις νεότερες γενιές, για τις θλιβερές, αλλά υπαρκτές, εξαιρέσεις συναδέλφων σας που κάνουν παράνομη χρήση βίας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας.

H έκπληξη έγκειται στο ότι, όπως και οι ίδιοι παραδέχεστε, αυτή τη φράση τη χρησιμοποίησα ως μέρος σκωπτικού σχολίου μου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κατά τη διάρκεια άσχετου διαλόγου για άλλο ζήτημα, που προδήλως καμία σχέση δεν είχε ούτε καταφερόταν αντικειμενικά και υποκειμενικά στο αστυνομικό σώμα, όπως επίσης εσείς περιγράφετε, άρα και δεν συνιστά έκφραση της αντίληψής μου για την ΕΛ.ΑΣ. όπως την εκλάβατε, και γι’ αυτό λυπάμαι για τη χρήση της και την παρεπόμενη παρερμηνεία της.

Αυτό που όμως με λυπεί επίσης, είναι η δυσανάλογη και άδικη αντίδρασή σας εναντίον μου με ηθικοπλαστικούς όρους σχετικά με το επάγγελμά σας, η οποία μάλλον έχει πολιτικά ελατήρια, όταν θα πρέπει να γνωρίζετε από τη θέση σας πως έχω υπερασπιστεί εμπράκτως τα δίκαια των βιοπαλαιστών αστυνομικών, αφού έχει περάσει μόνον ενάμισης μήνας από τότε που υπέγραψα Αναφορά στη Βουλή προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υιοθετώντας και καταθέτοντας δικό σας έγγραφο, το Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά έτους 2019, με τα δίκαια συνδικαλιστικά αιτήματά σας.

Σας το επισυνάπτω για υπενθύμιση, καθώς βρίσκομαι στο πλευρό σας για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας σας, όπως και κάθε εργαζομένου που διεκδικεί κεκτημένα δικαιώματα και επίλυση προβλημάτων, γιατί τιμώ το έργο σας και αναγνωρίζω τους κινδύνους που αντιμετωπίζετε καθημερινά.

Σχετικά, θα ήθελα να σας θυμίσω επίσης, ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε κανένας νεκρός από καμία πλευρά, πολίτης ή αστυνομικός, σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν άλλων κυβερνήσεων, όπου 19 αστυνομικοί είχαν χάσει τη ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας, όπως προκύπτει από τον επίσημο κατάλογο πεσόντων στον ιστότοπο της ΕΛ.ΑΣ. Πιστεύω ότι οι αριθμοί πείθουν άπαντες για την ειδοποιό διαφορά της δικής μας αντίληψης και πολιτικής περί πραγματικής ασφάλειας όλων και έμπρακτου σεβασμού στο αγαθό της ζωής.

Δυστυχώς όμως, η πολύ πρόσφατη επικαιρότητα, με τα φαινόμενα υπερβάλλουσας βίας εκ μέρους συναδέλφων σας εναντίον πολιτών, ακόμα και σήμερα εναντίον νοσοκομειακών γιατρών, δείχνει ότι η υπόθεση του εκδημοκρατισμού της Αστυνομίας δεν έχει τελειώσει ή μπορεί και να πηγαίνει πολλά βήματα πίσω.

Όπως καλά γνωρίζετε, κάποτε, και μέχρι το ν.2265/1994 με τον οποίον θεσμοθετήθηκε ο συνδικαλισμός στην ΕΛ.ΑΣ, όσοι αστυνομικοί ζητούσαν τον εκδημοκρατισμό του Σώματος, διώκονταν ως απείθαρχοι και παραβατικοί. Από την πλευρά μου δηλώνω πως θα συνεχίσω να πρεσβεύω προοδευτικές και δημοκρατικές θέσεις προκειμένου εσείς, οι άντρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ., να μπορείτε να ασκείτε ελεύθερα τα συνδικαλιστικά σας δικαιώματα και καθήκοντα, γι’ αυτό και αναμένουμε από εσάς να αναδεικνύετε μέσα από τη συνδικαλιστική σας δράση τα φαινόμενα εκείνα που όντως εκθέτουν την Ελληνική Αστυνομία και θέτουν σε κίνδυνο – πλέον και εσωτερικά ανέλεγκτα – τη ζωή των πολιτών και τη δική σας.

Όλα τα υπόλοιπα, η δημοκρατική πορεία, ευαισθησία και διαδρομή του καθενός από εμάς, είναι γνωστά και κρινόμαστε καθημερινά από την ελληνική κοινωνία.

Με εκτίμηση

Νίνα Γ. Κασιμάτη.

ΝΔ: Να την αποπέμψει ο Τσίπρας από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

«Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγραψε το σύνθημα "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι". Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για την Δημοκρατία. Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποπέμψει την κυρία Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, σχετικά με την υβριστική ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη.

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β' Πειραιά, Νίνα Κασιμάτη, με ανάρτησή της στην οποία αποκαλούσε τους αστυνομικούς με το γνωστό σύνθημα «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι», προκάλεσε και τις αντιδράσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) η οποία κάλεσε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη, αλλιώς προειδοποίησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Η ομοσπονδία μας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Βουλευτή Β´ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, κας Νίνας ΚΑΣΙΜΑΤΗ, η οποία απρόκλητα και άστοχα χρησιμοποίησε σε δημόσια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το γνωστό, θλιβερό, συκοφαντικό και εξευτελιστικό για τους αστυνομικούς απολιθωμένο «σύνθημα» {...} αναφέρει ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ.

Καλεί «τους αρμόδιους Θεσμούς να εξασφαλίζουν και θωρακίσουν την αστυνομία και τους αστυνομικούς, ώστε να ασκούν τα καθήκοντά τους, σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους», αλλα και την κ. Κασιμάτη «να αντιληφθεί το ολίσθημά της και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την αχαρακτήριστη αυτή ενέργειά της. Εάν δεν το πράξει, χωρίς περιστροφές και μισόλογα, ανταποκρινόμενη στο θεσμικό της ρόλο, ως εκπρόσωπος κόμματος εξουσίας, σημαίνει ότι εννοεί την κάθε συκοφαντική της λέξη, οπότε θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη, για να προστατεύσουμε την πληγωμένη τιμή και υπόληψη της Ελληνικής Αστυνομίας και του προσωπικού της που εκπροσωπούμε».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

37
σχόλια
 1. avatar Η ψυχή του ανθέλληνα εφιάλτη είανι η τσέπη του

  «Χιλιάδες αστυνομικοί καταθέτουν αγωγές κατά της Κασιμάτη»

 2. avatar @ ξεκαλτσωτος

  Πες τα και ξαναπές τα! Ακριβώς έτσι.
  Σε 10 αράδες τα είπες όλα!

  1. avatar ΝΑΖΙ ΝΑΖΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

   Τι περιμένετε απο ανθρώπους που βγάζουν στο πεζοδρόμιο και την μάνα τους για τα φράγκα. Έτσι είανι η ψυχή τους με αυτόν τον αήθη τρόπο εκφράζονταν και αν δεν εκφράζονταν έτσι δεν θα τους βρίζανε και αναρχοφασίστες.

  2. avatar criskalts

   Περαστικά στις πονεμένες ψυχούλες..

 3. avatar 1932

  ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ Η ΜΗΝΥΣΗ...ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΑΣ ΛΟΓΩ ΗΘΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΠΟΣΑ, ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ...ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ...

  1. avatar ψιττακος

   δεν πάνε να πιάσουν κάνα κλεφτρονι , θέλουν κανάλια και δημοσιότητα!!

 4. avatar Μπραβο ρε μπεστ

  Γραφεις το μπατσοι γουρουνια δολοφονοι και κοβεις λεξεις της ελληνικης γλωσσας!
  Μα ποσο φασιστες και ρατσιστες εισαστε. Αλλα υπαρχει και μια παροιμια [ τους φτυνουν και νομιζουν οτι βρεχει] ,πλακα θα εχει να εξαφανισετε και ρημα φτυνω.

 5. avatar λυπουμαι για την ανατροφη σου ”κυρια ” μου

  αν και οι γονεις σου ανηκουν στην ιδια παραταξη ,δεν εχω αποριες.!
  η φραση αυτη ειναι περα για περα δικια σας εφευρεση ,και την αναμασατε εδω
  και 45 χρονια για να δειξετε οτι ειστε κατι διαφορετικο απ΄΄ αυτο που ονομαζετε τους αστυνομικους.
  μονο που δεν καταλαβαινετε οτι αυτη η φραση δεν ειναι ΙΚΑΝΗ να αποδοσει σ΄εσας
  αυτο που πραγματικα ειστε,.
  ουδεις χαραχτηρισμος σας αντιπροσωπευει !
  οι λεξεις αδυνατουν να αποδωσουν την αμορφωσια και την αγενεια που εχετε !!!!
  ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ !
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ......

 6. avatar ξεκάλτσωτος

  ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ
  ειναι τα σκυλια του φεουδαρχη, οι γκεκες τα ντοπερμαν τα πιτμπουλ του αφεντη που σε [...] 24Χ365
  Απλα φορανε μια γουρουνομασκα για να σε ψεκαζουν ευχαρεις στη μυτη και τα ματια πριν να σε βουρδουλιασουν κλωτσησουν ξεβρακωσουν καμια 30αρια μαζι , ακριβως σα λυσσασμενα [...] του τσομπανι τους...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
  υστερα ο τσομπανης τους θα τους πεταξει κανα κοκκαλο ...
  για δαγκωματα βασικα ζουν αυτα τα σλυλια φονιαδες, ΘΑ ΤΟΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΟ
  τα [...] του homo erectus

  1. avatar @ξεκάλτσωτος

   Αν ποτέ διαρρήξουν το σπίτι σου ληστές και τους καλέσεις για βοήθεια, μην ξεχάσεις να τους πεις όλα αυτά που λες.

  2. avatar @ξεκάλτσωτος

   Σωστός

   1. avatar criskalts

    Μίλησε το τρολ του τρολολάκη, τι άλλο μου επιφυλάσσει η ζωή;;

  3. avatar ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΞΕΚΑΛΤΣΩΤΕ!!!!!!

   ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ........
   ελπιζω να μας ψεκαζουν τελικα.
   δεν θελω να ειμαστε ετσι απο μονοι μας!!!!!!!!!!!!!

  4. avatar criskalts

   Απολαύστε κρίση και αντίληψη ανθρώπου(;;) που πιστεύει ακράδαντα οτι μας ψεκάζουν και οτι οι Αμερικανοί δεν πήγαν στο φεγγάρι και όλο αυτό ήταν μια σκηνοθεσία στην γη.
   Τα συμπεράσματα δικά σας.

 7. avatar H Χωρα κινδυνεύει

  και σεις ασχολείστε με τριχες, είτε κάποιος είναι αστυνομικός είτε αναρχικός είναι το ιδιο για τους Τούρκους. Μην βαζετε το θυμικό πάνω από την λογική. Δεν έχει καμια σημασία τι και πως το είπε.

 8. avatar ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

  ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΑΣ ;
  ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΛΕΡΩΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΖΩΑ;
  ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Η ΤΟ ΧΕΙΣ Η ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ !

 9. avatar τα παιδιά των γουρουνιών

  λέγονται γουρουνάκια

  1. avatar criskalts

   ...και τα παιδιά των μπούφων λέγονται μπουφάκια...

 10. avatar anthelloinas

  και λιγα ειπε.1312..[...]

 11. avatar απο το κεφάλι βρωμάει το ψάρι

  οτι αρχηγός οτι δούλοι.
  δεν βγήκε ποτέ του ο τσίπρας να καταδικάσει καμμία ενέργεια του τσούρμο του.
  ευθιξία δε μην περιμένεις απο δαύτους.
  στη ΝΔ αυτος που ονόμασε παρασιτα κάποιους (που ολοι συμφωνούσαμε μαζί του),
  πήρε πόδι την ίδια στιγμή.
  εδω στο συριζα είναι αδιόρθωτοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  φωνάζουν όμως με το παραμικρό ................
  είναι κι αυτός ενας τρόπος να βρίσκονται στο προσκύνιο.
  ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΑΜΥΑΛΟΙ

 12. avatar Ετσι γινεται συνηθως

  Με τους πολιτικους ακτιβιστες. Δεν φοβουντε να πουν αληθειες ακομα και αν χρειαστει να φαν μηνυσεις η ακομα και να παν φυλακη για τα πιστευω τους. Γιαυτο μετα απο χρονια ερχεται η δικαιωση και τους γραφει με χρυσα γραμματα η ιστορια οπως τον μαντελα και αλλους.

 13. avatar τι δεν καταλαβαίνετε κι εσείς οι αστυνομικοί;

  λές και δεν τους τους εχετε ζησει στο πετσί σας!
  αυτή είναι η γλώσσα τους αυτή είναι η συμπεριφορά τους
  αυτή είναι η νοοτροπία τους.
  ξέρουν μόνο να βρίζουν να πετούν μολοτωφ, να σπάνε τζαμαρίες μεροκαματιάρηδων,
  να καταστρέφουν απ΄ όπου περάσουν.
  δεν αξιζει ν άσχολείται κανείς μαζί τους

 14. avatar Το παρδαλο κατσικι

  Η πλακα ειναι ,οτι αυτοι που μιλανε για σλογκαν και αυτη η φραση εχει μεινει και λεγεται στην καθημερινοτητα μας,μας βαφτιζουν φασιστες,ρατσιστες οταν λεμε φρασεις πιο παλιες απο αυτη,οπως [...] (ρομα για το μπεστ) λαθρο........., [...] και πολλες αλλες για να μην σας κουραζω!

 15. avatar CEN

  Βρωμερή & τρισάθλια όπως το κόμμα της

 16. avatar Η εκτιμηση

  Είναι δυνατόν να έχει εκτίμηση
  Αυτή η γυναικα;

 17. avatar Αντί για μηνύσεις…

  Αν θέλετε να αποτινάξετε την άποψη της πλειοψηφίας των Ελλήνων για εσάς, κάντε κάθαρση. Διώξτε ή απομονώστε όλους τους επίορκους αστυνομικούς με τη νοοτροπία...
  Μπάτσος είμαι, κάνω ότι γουστάρω και δεν τρέχει τίποτα!

 18. avatar Εεεεετσι

  Τώρα που δεν έχει την κοινοβουλευτικη πλειοψηφία ο τσιπρας δεν θα την γλυτώσει όπως γλυτώνανε τον Πολακη που έβριζε και συκωφαντουσε.

 19. avatar Ο.υπηρετης

  Οι συνοδεία της ακόμα πάει και
  Την παίρνει από το σπίτι της;
  Οποίος παει είναι αυτό που ειπε

 20. avatar φρουρά φρουρά

  φώναζε ο αχρηστερός συντροφοφασίστας μπαλαούριας στην βουλή.
  Καλούσε τα γουρούνια ή τους δολοφόνους;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει