Δεν θα εκλέγει νέα Πολιτική Επιτροπή το προσεχές συνέδριο της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να επικεντρωθούν οι εργασίες στο μήνυμα της διεύρυνσης του κόμματος προς το χώρο του κέντρου


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:51
13/11/2019
Δεν θα εκλέγει νέα Πολιτική Επιτροπή το προσεχές συνέδριο της ΝΔ
loading

Οριστική είναι η απόφαση να μην εκλεγεί τελικά νέα Πολιτική Επιτροπή κατά τη διάρκεια του προσεχούς συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 29 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Αυτό επιθυμούσε άλλωστε και ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς θέλει αφενός να επικεντρωθεί στο μήνυμα τα διεύρυνσης προς το κέντρο και αφετέρου να μην προκύψουν τυχόν φαινόμενα εσωστρέφειας που θα μπορούσαν να καλλιεργήσουν κάποια από τα στελέχη.

Γι’ αυτό το τελευταίο βέβαια είχε φροντίσει να λειτουργήσει ως εγγυητής και ο πρόεδρος του συνεδρίου και  ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο ίδιος μερίμνησε επίσης προκειμένου να γίνουν όλες οι κατάλληλες ενέργειες ώστε όλες οι διαδικασίες του συνεδρίου του κυβερνώντος κόμματος να είναι ψηφιοποιημένες κάτι που σημαίνει ότι η μείωση του χαρτιού θα μειωθεί δραστικά σε ποσοστό που θα αγγίζει το 92% σε σχέση με τα προηγούμενα συνέδρια.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει