Επί τάπητος η κατάργηση μονάδων υγείας

Συνάντηση ΔΗΜΑΡ-Άδωνι Γεωργιάδη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:38
27/07/2013
Επί τάπητος η κατάργηση μονάδων υγείας
6
loading

Με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου και αντιπροσωπεία του Τομέα Υγείας της ΔΗΜΑΡ αποτελούμενη από τους Χ. Μιχαηλίδη, Ι. Ευδοκιμίδη και Γ. Μπουλμπασάκο.

Μοναδικό θέμα της συζήτησης ήταν η πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου για κατάργηση συγκεκριμένων μονάδων υγείας. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ρητά ότι δεν θα υπάρξει καμία απόλυση από αυτές τις αλλαγές.

Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ τονίστηκε ότι οι όποιες αλλαγές στο χώρο της Υγείας θα πρέπει να γίνουν βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου και όχι με την εφαρμογή οριζόντιων λύσεων που τις περισσότερες φορές δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα.

Επίσης εκφράστηκε η κατηγορηματική θέση της ΔΗΜΑΡ ότι οι αλλαγές αυτές δεν πρέπει να έχουν σαν αποτέλεσμα την απώλεια ούτε μιας θέσης εργασίας στο χώρο της Υγείας. Αντίθετα λόγω των μεγάλων ελλείψεων, ο χώρος της Υγείας θα πρέπει να αποτελέσει το χώρο υποδοχής υπαλλήλων από τον ορθολογικό εκσυγχρονισμό του υπόλοιπου δημόσιου τομέα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Voidi

  Μαζί σου Άδωνη.
  Κέντρα Υγείας, τι είναι αυτά ?
  Νοσοκομεία, τι είναι αυτά ?
  ΜΕΘ, τι είναι αυτά ?
  Η Οικιακή Πρόνοια, με ματζούνια, βότανα και ξεμάτιασμα, είναι το μέλλον. Ίσως και μια σπονδή στον Απόλλωνα, να βοηθήσει, έτσι Άδωνη ?

  1. avatar Sotiris

   Αγαπητέ voldi συμφωνώ μαζί σου απόλυτα ! και απλά συμπληρώνω σαν μία χώρα υψίστης δημοκρατίας, που δουλεύει ρολόϊ, να ανοίγουμε καινούργιες φυλακές σε αντικατάσταση αυτών ...................

 2. avatar Douskas John

  Ενας αδωνις την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα

 3. avatar nikolaos

  ωραιαααααα θέλης μια ένεση ;;εεε θα σου την κάνη ο πρώην της δημοτικής αστυνομούρας ,μα τι λέτε ρεε [...] ;;;;;;;;βρε αλήτες φασίστες ψεύτες καραγκιόζηδες πουλημένα τομάρια ανθέλληνες προδότες.κάντεμου μύνηση.

  1. avatar Βασίλειος ο Β’

   Ο δάσκαλος οδοντοτεχνικής ή νοσηλευτικής μπορεί να μετατεθεί από τον χώρο της εκπαίδευσης στον χώρο της υγείας.

 4. avatar V-R

  770000 ευρώ για διαφημιστικά σποτάκια των υπουργίων αλλά πρέπει να κλείσουνε νοσοκομεία και σχολεία... περίπου 700000 τα έξοδα του Μπένυ για ταξίδια κτλ αλλά πρέπει να απολύσουμε εκπαιδευτικούς και να υποχρεώσουμε τους αρρώστους να πέρνουν επικίνδυνα γενόσημα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει