Τσίπρας: Κάποιοι έκαναν καριέρα με την πατριδοκαπηλεία

«Η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με τον ακραίο λαϊκισμό που εξέθρεψε»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:51
07/11/2019
Τσίπρας: Κάποιοι έκαναν καριέρα με την πατριδοκαπηλεία
30
loading

Για το σκάνδαλο Novartis, την προανακριτική, το προσφυγικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών μίλησε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star Κεντρικής Ελλάδος και η οποία προβλήθηκε σε μαγνητοσκόπηση απόψε.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι το σύνθημα «πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου», απευθύνεται στον απλό καθημερινό κόσμο, σε κάθε δημοκρατικό πολίτη, για τη συνδημιουργία ενός κόμματος ανοικτού, μαζικού, συμμετοχικού, δημοκρατικού. «Να συγκροτήσουμε τη μεγάλη παράταξη της αριστεράς, την προοδευτική και δημοκρατική παράταξη χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς», «χωρίς να θέλουμε να πάρουμε πιστοποιητικά κοινωνικών πολιτικών φρονημάτων από τον κόσμο που προσέρχεται», τόνισε. Δήλωσε δε ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή στις λίστες του ηλεκτρονικού ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας για την προανακριτική επιτροπή, είπε πως «είναι καταφανέστατα μια προσπάθεια, όχι απλά αντιπερισπασμού, αλλά και μία επιχείρηση τρομοκράτησης δικαστικών λειτουργών». Αναφορικά με την εξαίρεση των βουλευτών Π. Πολάκη και Δ. Τζανακόπουλου, έκανε λόγο για «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα». Μίλησε και για «μεθόδευση» της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής προκειμένου να αποφύγουν «τις διεισδυτικές ερωτήσεις που πιθανώς θα έκαναν, αν ήταν μέσα, στον κ. Φρουζή». Συμπλήρωσε ότι «θέλουν να στήσουν αυτή τη φαρσοκωμωδία της σκευωρίας καλώντας αυτούς τους δύο υπουργούς να καταθέσουν ως μάρτυρες».

Σε ό,τι αφορά στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «οι Τζανακόπουλος και Πολάκης μαζί με τους υπόλοιπους 5 αποτελούν την 7άδα που έχω ορίσει να εκπροσωπούν την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή. Από εκεί και πέρα είναι ευθύνη του Προεδρείου της Επιτροπής, άρα της πλειοψηφίας, αλλά κατ' επέκταση και του Προέδρου της Βουλής να εφαρμοστεί η νομιμότητα». Ξεκαθάρισε ότι «εμείς δεν θα προχωρήσουμε βεβαίως σε εξαλλοσύνες, εμείς θα πράξουμε αυτό το οποίο έλεγε ο αείμνηστος Ηλίας Ηλιού: «θα τους ταράξουμε στην νομιμότητα»«.

Σε ερώτηση για το ντοκιμαντέρ της δημόσιας ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis, ο κ. Τσίπρας είπε, μεταξύ άλλων, πως «ανέδειξε με συγκλονιστικό τρόπο ότι η ελληνική πτυχή του διεθνούς σκανδάλου Novartis είναι μια πτυχή που πραγματικά συγκλονίζει, όχι το πανελλήνιο, συγκλονίζει την Ευρώπη» και πως γίνεται αντιληπτό στο ντοκιμαντέρ «το πώς μεθοδικά στήθηκε μια βιομηχανία εκμαυλισμού και διαφθοράς πολιτικών, δημοσιογράφων και γιατρών».

«Μεθοδεύουν παραγραφή για Novartis μη ψηφίζοντας την ερμηνευτική δήλωση του άρθρου 86»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην αναθεώρηση του Συντάγματος, και συγκεκριμένα του άρθρου 86 που αφορά στην ευθύνη υπουργών, αποκαλύπτοντας ότι ετοιμάζει επιστολή προς τον Πρόεδρο της επιτροπής αναθεώρησης επ' αυτού. Με σκοπό, είπε, να επισημάνει «σε όλους τους βουλευτές ότι είναι ένα ζήτημα θεσμικό στο οποίο όλοι οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων». «Μας δίνετε μια ευκαιρία να καταργήσουμε αυτό το άθλιο άρθρο 86, το άρθρο που αφορά τον λεγόμενο νόμο περί ευθύνης υπουργών και ταυτόχρονα μας δίνετε μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς συμβαίνει σε ό,τι αφορά τη μέχρι σήμερα ισχύ του άρθρου αυτού...», είπε.

Ειδικότερα, υπενθύμισε πως η πλειοψηφία της προηγούμενης Βουλής είχε θέσει στο άρθρο 86 μια ερμηνευτική διάταξη, με την οποία αποσαφηνιζόταν ότι η δωροδοκία των υπουργών, δεν συμβαίνει κατά την εκτέλεση των καθηκόντων, αλλά επ' ευκαιρία αυτών, «ερμηνευτική δήλωση την οποία η ΝΔ σήμερα δεν ψηφίζει στη Συνταγματική Αναθεώρηση».

Μεταξύ άλλων είπε ότι «η σημερινή κυβερνητική πλειοψηφία και το ΚΙΝΑΛ αρνούνται να ψηφίσουν αυτή την ερμηνευτική δήλωση». Πρόσθεσε ότι το κάνουν αυτό γιατί «αν περάσει στο Σύνταγμα αυτή η ερμηνευτική δήλωση τότε δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία για το πώς πρέπει να προχωρήσει η εξέλιξη σε ό,τι αφορά την έρευνα της Δικαιοσύνης για τον κ. Λοβέρδο, ενδεχομένως για τον κ. Γεωργιάδη και άλλα στελέχη των προηγούμενων κυβερνήσεων». Εκτίμησε πως «με αυτή τους της κίνηση στην πραγματικότητα προδικάζουν την απόφαση όλων όσων έχουν εμπλακεί στην υπόθεση Novartis, ανεξαρτήτως των κινήσεων της Δικαιοσύνης λόγω παραγραφής, διότι θα ισχυριστούν ότι εφ΄όσον η ίδια η Βουλή δεν ενέκρινε αυτήν την ερμηνευτική δήλωση τότε δεν υφίσταται η άποψη ότι η δωροδοκία είναι ένα αδίκημα το οποίο γίνεται επ΄ευκαιρίας των καθηκόντων του υπουργού».

«Η κυβέρνηση αντιμέτωπη με τον ακραίο λαϊκισμό που εξέθρεψε»

Σχολιάζοντας γύρω από το θέμα του προσφυγικού, ο κ. Τσίπρας είπε πως όταν η προηγούμενη κυβέρνηση προσπαθούσε να διαχειριστεί ένα δύσκολο θέμα, τότε η αντιπολίτευση έβγαινε και έλεγε ότι τους πρόσφυγες και τους μετανάστες τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση σήμερα βρίσκεται μπροστά στα αδιέξοδα της ρητορικής που η ίδια εξέθρεψε και μπροστά στην ανετοιμότητα της να αντιμετωπίσει ένα μείζον πρόβλημα στην πράξη», προσθέτοντας ότι «εξέθρεψαν και συνεχίζουν να εκτρέφουν έναν ακραίο λαϊκισμό. Όπως κάνανε στο Μακεδονικό, έτσι κάνουν και στο προσφυγικό». Ανέφερε πως «δεν μπορεί να πατά σε δυο βάρκες ο κ. Μητσοτάκης». «Η κ. Μπακογιάννη βγήκε και πήρε ξεκάθαρη θέση. Ο ίδιος κρύβεται γιατί θέλει να πατά σε δύο βάρκες και στο ρεύμα του λαϊκισμού και ταυτόχρονα να έχει αποτελεσματική και ευρωπαϊκή πολιτική στο προσφυγικό. Δεν γίνονται και τα δύο», τόνισε.

«Κάποιοι έκαναν καριέρα με την πατριδοκαπηλεία»

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών σημείωσε ότι πρόκειται για «ιστορικό βήμα» και κατηγόρησε ορισμένους πολιτικούς για «πατριδοκαπηλεία». Είπε συγκεκριμένα ότι «πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ποιοι έχουν πραγματικά πατριωτική έγνοια και προσέγγιση απέναντι στα προβλήματα και ποιοι κάνουνε σημαία ευκαιρίας την πατρίδα με ημιμάθεια ή αμάθεια, με κακή εκτίμηση των γεωπολιτικών ισορροπιών στην περιοχή και με μια εύκολη ρητορική προκειμένου να κερδίσουν πολιτικά αξιοποιώντας τα εθνικά θέματα. Αυτό εγώ το ονομάζω πατριδοκαπηλία. Κάποιοι έκαναν καριέρα μ' αυτό. Ο πρώην πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς έκανε καριέρα μ' αυτό». Πρόσθεσε πως «ο κ. Μητσοτάκης και σε αυτό το θέμα βρίσκεται εγκλωβισμένος».

«Σοβαρότητα και σχέδιο απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα»

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι η χώρα δεν πρέπει να αντιδράσει σπασμωδικά στην τουρκική προκλητικότητα, αλλά να έχει σοβαρότητα και σχέδιο. «Η Ελλάδα δεν πρέπει να σταματήσει να χτίζει συμμαχίες αξιοποιώντας στρατηγικούς εταίρους στην περιοχή και δεν πρέπει να σταματήσει να λέει φωναχτά σε όλα τα φόρα τις διεκδικήσεις της, που δεν είναι τίποτε άλλο από την τήρηση του διεθνούς δικαίου και της κυριαρχίας της. Σημείωσε ότι ως πρωθυπουργός ποτέ δεν σκέφτηκε να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω από τις εθνικές μας θέσεις.

«Η μεσαία τάξη, τελικά, δεν θα ευνοηθεί»

Αναφερόμενος στο φορολογικό νομοσχέδιο, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «ενώ αυτή η κυβέρνηση εξελέγη κάνοντας σημαία τη μεσαία τάξη, η μεσαία τάξη τελικά δεν θα ευνοηθεί και αυτή θα είναι το ζητούμενο των επόμενων μηνών και η μεγάλη διαμάχη του επόμενου εξαμήνου και στη Βουλή και στην πολιτική ζωή του τόπου».

Ερωτηθείς αν θα ψηφίσει θετικά μέτρα ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε «να τα δούμε πρώτα τα θετικά μέτρα και ό,τι θετικό θα το στηρίζουμε, γιατί αποτελεί προϊόν της δικής μας προσπάθειας». «Εκτός αν πιστεύει κανείς», είπε, «ότι μέσα σε τρεις μήνες ξαφνικά άρχισε να έχει αναπτυξιακή προοπτική η οικονομία». «Ο κ. Μητσοτάκης έλεγε ότι έχουμε 4ο Μνημόνιο, τώρα από το 4ο μνημόνιο βρίσκει και δίνει παροχές;», σχολίασε. Πάντως ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός της ΝΔ βασίζεται σε στοιχεία αμφισβητήσιμα ως προς την επίτευξη τους και πως εκείνος, σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη, δεν θα κάνει την «Κασσάνδρα».

Ψήφος Ελλήνων εξωτερικού

Ερωτηθείς για την ψήφο των αποδήμων, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «εμείς δεν παίζουμε» και ότι εφόσον είναι η συνισταμένη με βάση τις ανησυχίες και τις προθέσεις όλων των κομμάτων («εμείς και το ΚΚΕ και άλλα κόμματα βάλαμε ένα όριο») και δούμε ότι πληροί τις προθέσεις, παρότι δεν είναι η πρώτη μας πρόταση, θα την ψηφίσουμε». Πρόσθεσε πως απ' ό,τι φαίνεται υπάρχει μια κατάληξη, για την οποία ο ίδιος δεν δηλώνει χαρούμενος, και «περιμένω να δούμε τον νόμο που θα φέρει η κυβέρνηση».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

30
σχόλια
 1. avatar Ναι, δεν πρέπει να μπερδεύεται η πατριδοκαπηλία με τον πατριωτισμό

  Εσύ όμως μπερδεύεις τον πατριωτισμό με τον εθνικισμό. Και βέβαια από όλα είναι πολύ χειρότερη η εθνοπροδοσία...Διαφωνείς;

 2. avatar Αννα.Α

  Τωρα ομως ολοι οι πατριδοκαπηλοι ταπωθηκαν απο το ζαβο και εβαλαν την ουρα στα σκελια και σε μουγκα τιμανε και τηρουνε την συμφωνια. Κανεις δεν τολμα να κουνισει η να μιλησει...τους χρειαζοταν

 3. avatar Γεροτσολιας

  Τολμας και μιλας ακομα, πολιτικο [...] , νομιζεις πως απευθυνεσαι σε χρυσοψαρα, κανενας μας δεν ξεχασε ακομα τι ελεγες πριν το 2015 και τι εκανες μετα, κωλοτουμπα στην κωλοτουμπα, ρε [...] .ΥΓ. O χαρακτηρισμος που σου ταιριαζει απολυτα, δεν περναει απ τη λογοκρισια του beast, φασιστακο, Μαδουρισκε, Μερκελεστη. Γεροτσολιας

  1. avatar απαντηση: Γεροτσολιας

   παρε την περικεφαλαια σου και αντε στο περιθωριο χρυσοναζι του 2.9 ποντους.

   1. avatar @απαντηση: Γεροτσολιας

    Όποιος σας τη βγαίνει, είναι ναζί συριζαίε ραγιά;

   2. avatar Γεροτσολιας

    Δεν σου αρεσει το λογοκριμενο μου σχολιο Συριζαιε φιρφιρη, σου εθιξα τον αρχηγο σας, τον ψευτο-ηγετη Κωλοτουμπα, τον πουλημενο αθελληνα. Απο κατι τετοιους μοντερνους δημ(ν)οκρατες του χαους σαν εσενα, ζησαμε 5 χρονια κατω απο την μποτα του κοκκινο-πρασινου φασισμου, τη φτωχεια, την κακομοιρια και το διχασμο. Αλλου να τα πουλησεις αυτα τα περι περικεφαλαιας και χρυσοναζι, αρκετα σας ανεχτηκαμε, ψευτο-κουλτουριαρηδες. Γεροτσολιας

 4. avatar Καταρχάς Είσαι Αμόρφωτος Είσαι και Αγραμματος Εισαι Τιποτα

  Τα Ίδια ΠΕΝΤΕ Λαϊκίστικα και Ακαταλαβιστικα Λόγια Εισαι ! Είσαι. Ένα [...] Είσαι. Ένας Γηδποβοσκος. !

 5. avatar κρα κρα κρα ο μαυροκορακας…..ο σκαφατος……ο μυστικος…ο κρυφος…..η καπιταλα του ναι…..

  μπεμπεριζεις σαν κοτα μερκελησια.....

 6. avatar Social Distortion.

  Είπε ο ανθρωπος που έκανε καριέρα με το σκίσιμο των μνημονίων, go back madam Merkel και λοιπούς λαϊκισμούς.

 7. avatar αν αγαπας τη χωρα σου…το εθνος σου…..το λαο σου…εισαι πατριδοκαπηλος?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  τι λεει ρε η [...] της αριστερας?????ο προσκυνητης της μαρκελας?????ο[...] ???

 8. avatar ΝΤΟΚΤΟΡΑΣ!!!!

  ΑΛΕΞΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΛΑΟΣ ...ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΙQ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ????????...ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑ ( 10 ) ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ( 3,5 ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΝΕΤΑ 150 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ...ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ..... ΑΥΤΕΣ ΟΙ
  150 ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ....ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ !!!! ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ !!!!

 9. avatar Και

  Κάποιοι άλλοι με το ψέμα τον λαϊκισμό και δεν πληρώνω.

 10. avatar ΟΧΙ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ !!!

  ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ....Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ....ΓΙΑ ΛΑΙΚΙΣΜΟ
  ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ !!!! ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ...ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!!

 11. avatar spyrospeiratis

  ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΞΗ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΗΡΞΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ [...] ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ -ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΟΤΙ ΛΕΣΒΟΣ ΚΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ . ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΠΟΣΟ [...] ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

 12. avatar Και κάποιοι με την προδοσία

  Ανθέλληνα [...]

 13. avatar spyrospeiratis

  ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ . ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΦΟΣ ΤΟΥ 20 ου ΑΙΩΝΟΣ ΑΛΜΠΕΡΤ ΑΙΝΣΤΑΙΝ.

 14. avatar Αννα Α.

  αυτός ο {...} μου προκαλεί εμετό

 15. avatar tboni2

  Εσύ ρε {...} έκανες καριέρα με ψέμματα και με θράσος ανόητου!! Κλείστε φυλακή τον προδότη να σωθούμε ρεεεεεεε

 16. avatar jasmine

  Μιλα αυτός που πούλησε την Μακεδονία

 17. avatar ΕλαΑλεκομ’ακους

  Θα μας λύσεις την απορία; Γεννήθηκες [...] ή προέκυψε στην πορεία.
  Είμαστε τυχεροί που στο ιστορικό ΌΧΙ δεν ήσουν εκεί για να το μετατρέψεις με τον δικό σου τρόπο - ερμηνεία σε ΝΑΙ.
  Θα έπρεπε να ήσουν μαζί με Χ.Α. στο ειδώλιο για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, όχι για δολοφονία, αλλά για ξεκλήρισμα ενός ολόκληρου έθνους.
  Ευτυχώς είστε λίγοι, και γίνεστε ακόμη λιγότεροι όπως φαίνεται, που νιώθετε υπερηφάνεια για όσα \'\'καταφέρατε\'\'.
  Με NOVARTIS κ.τ.λ. άσε να ασχοληθούν άλλοι. Εσένα αποδεδειγμένα δεν σε κόβει.
  Υ.Γ. Να είσαι σίγουρος ότι δεν μας λείπεις.

 18. avatar Δημ. Τ.

  Έπαιξαν με τα ακροδεξιά αντανακλαστικά των Μακεδονομάχων και των πατριδικάπηλων. Μετά τις κολοτούμπες του Κούλη και της ΝΔ όλοι αυτοί θα στραφούν εναντίον του.

  1. avatar που ειπαμε ειναι τα χουντοακροδεξια ανελ????????????

   τα κουικλια????οι κουντουρες??οι παπαχριστοπουλοι???????????καταλαβες ανοητε γιατι πρεπει να το βουλωσετε .....και να μην πετατε βρωμιες αλλο????????

  2. avatar συριζοβιολατορες νταουλιερηδες

   5 χρονια παιξατε στα ζαρια ...τη χωρα και το λαο...ξεπουλησατε τα παντα....μας ηπιατε το αιμα ξεφτιλισμενοι...μιλατε ακομη ζωα της μερκελ????του παιατ??του σορος????

 19. avatar LOST IN SPACE

  ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΟΥ, (ΠΟΥ ΛΕΣ)
  ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΕΛΛΗΝΑ,
  ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΜΑΧΑΙΡΟΝΟΝΤΑΙ
  ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. \"ΒΟΛΤΑ\".
  \"HOUSTON WE\'VE GOT A PROBLEM\"

 20. avatar ΛΑΝΤΖΕΡΗΣ

  ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑ??????
  ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
  ΕΣΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
  ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ. ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ....
  μη μιλησεις για εξοδο απο τα μνημονια γιατι θα φωναξω τον σκυλο τον ΑΖΟΡ......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει