Τα ελλείμματα του ΕΟΠΥΥ απασχολούν την τρόικα

Για πρόοδο σε πολλούς τομείς της υγείας έκανε λόγο ο Α. Λυκουρέντζος


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:03
17/06/2013
Τα ελλείμματα του ΕΟΠΥΥ απασχολούν την τρόικα
1
loading

«Αγκάθι» στις συναντήσεις των επικεφαλής της τρόικα με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι τα ελλείμματα που εμφανίζει ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), όπως διαφάνηκε και από τη δήλωση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου, αμέσως μετά τη σημερινή συνάντηση.

«Υπάρχουν ακόμη σημαντικά θέματα που πρέπει να εξεταστούν, όπως η αναδιοργάνωση του ΕΟΠΥΥ και το ζήτημα των δαπανών, οι οποίες προκαλούνται μέσω των ασφαλιστικών ταμείων. Σ' αυτό το ζήτημα είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε προτάσεις, να υιοθετήσουμε ιδέες ούτως ώστε να μη δημιουργηθεί έλλειμμα σημαντικό στον ΕΟΠΥΥ για το έτος 2013», σημείωσε ο υπουργός, μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Ο κ. Λυκουρέντζος τόνισε επίσης, ότι η συνεργασία με τους αντιπροσώπους της τρόικας υπήρξε αποδοτική και χρήσιμη. «Οι συνομιλητές μας διαπίστωσαν ουσιαστική και σημαντική πρόοδο σε πολλούς τομείς της υγείας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά των νοσοκομείων, στις προμήθειες και στις δαπάνες γενικότερα και στη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης» κατέληξε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Sotiris

    όλα πάνε καλά, εξαλείφοντάς τα ! διαλύοντας τα πάντα, ούτε έξοδα, ούτε τίποτε !
    τώρα πως ο Λυκουρέντζος βλέπει πρόοδο και όλοι οι Έλληνες ανεξαιρέτως παρακαλάνε να πεθάνουν όρθιοι ! ! αυτό είναι ένας τεράστιος γρίφος ! ! ! όμως ......... δοξάστε τον !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει