Υπόθεση Novartis: Μία ώρα κράτησε η κατάθεση του Γιάννη Στουρνάρα

O διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος φέρεται να αναφέρθηκε σε πολιτικά πρόσωπα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:13
23/09/2019
Υπόθεση Novartis: Μία ώρα κράτησε η κατάθεση του Γιάννη Στουρνάρα
3
loading

Περίπου μία ώρα διήρκησε η κατάθεση του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα στο πλαίσιο της έρευνας για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis.

O κ. Στουρνάρας κατέθεσε υπόμνημα στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Λάμπρο Σοφουλάκη προκειμένου να στηρίξει τις καταγγελίες του περί σκευωρίας. Ο κεντρικός τραπεζίτης απάντησε στις ερωτήσεις του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού ενώ, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, δεν θέλησε να διευκρινίσει αν κατονόμασε συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα. Ωστόσο , φέρεται στο πλαίσιο της κατάθεσης του να αναφέρθηκε σε πολιτικά πρόσωπα.

Ο κ. Στουρνάρας ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της έρευνας της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς ενώ η δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του έχει μπει στο αρχείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά των προστατευόμενων  μαρτύρων με  τις κωδικές ονομασίες «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση» για τα αδικήματα της ψευδορκίας μάρτυρος, ψευδούς καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμησης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Ελλην_ζευς

  Αυτός ο τύπος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος..? Θα έπρεπε να είναι σε κάποιο Δήμο για να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες καθαρότητας... Μέχρι να σβήσει ο ήλιος..

 2. avatar Γ.Κ

  Το ζήτημα είναι ότι βγήκε από εκεί!
  Όπως όλοι οι άλλοι μιζαδόροι!
  Η συνεργασία των κλεφτοκομμάτων και των διεφθαρμένων δικαστών συνεχίζεται απρόσκοπτα. Γι'αυτό οι μεν έχουν τόσες πολλές offshore και οι άλλοι δεν θέλουν με τίποτα να κάνουν δηλώσεις πόθεν έσχες!

 3. avatar ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ ΝΑ ΤΟΝ

  ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΘΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει