Συνάντηση των δικηγόρων με τον Γιώργο Γεραπετρίτη για το επιτελικό κράτος

Ο υπουργός Επικρατείας συμφώνησε στην τροποποίηση διατάξεων του νομοσχεδίου


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:47
30/07/2019
Συνάντηση των δικηγόρων με τον Γιώργο Γεραπετρίτη για το επιτελικό κράτος
2
loading

Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας είχαν σήμερα εκπρόσωποι των Δικηγορικών Συλλόγων για να συζητήσουν σχετικά με το νομοσχέδιο για το Επιτελικό Κράτος.

Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία της Ολομέλειας των Δικηγορικών  Συλλόγων Ελλάδος με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Ολομέλειας και Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργο Σταματογιάννη, στην οποία μετείχαν και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ.κ. Δημήτριος Αναστασόπουλος, Ανδρέας Κουτσόλαμπρος και Ελευθέριος Ράντος συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Επικρατείας (και μέλος του Δ.Σ.Π.) Γιώργο Γεραπετρίτη, στην Προεδρία της Κυβέρνησης προκειμένου να συζητηθούν διατάξεις του Σχεδίου Νόμου «Επιτελικό Κράτος: Οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» και αφορούν διατάξεις εμμίσθων δικηγόρων καταργούμενων φορέων.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο Υπουργός συμφώνησε στην τροποποίηση διατάξεων (άρθ. 117 παρ. 14 Σχ. Νόμ.) που αφορούν την προβλεπομένη αζημία καταγγελία συμβάσεων έμμισθης εντολής δικηγόρων των φορέων που συγχωνεύονται στην συσταθησομένη Αρχή Διαφάνειας, ζητήματα αρμοδιότητας πειθαρχικού ελέγχου των δικηγόρων αυτών και λοιπές διαδικαστικές ρυθμίσεις.

Συμφωνήθηκε και από τα δυο μέρη η άμεση και έγκαιρη επικοινωνία για ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar fire40

    \"Τακτοποιήσεις\" με το καλημέρα; Μπράβο στην αριστεία της νέας κυβέρνησης! Μα γιατί μας φαίνεται περίεργο; Επί 4,5 χρόνια κάποιος χρηματοδοτούσε τον \"αγώνα\" της ΝΔ για να ανέλθει εκ νέου στην εξουσία. Τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής των ανοιχτών αυτών γραμματίων. Έτσι είναι τα πράγματα, το τάξιμο θέλει και δώσιμο!

  2. avatar Τι εγινε κυριε Γεραπετριτη;

    Αρχισαμε τα ρουσφετακια;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει