Ένα ακόμα επεισόδιο προστέθηκε σήμερα στην κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό μεταξύ του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο κ. Μαρκογιαννάκης κάλεσε την κ. Κωνσταντοπούλου να συντομεύσει τις ερωτήσεις της καθώς ολοκληρώθηκε η εξέταση της μάρτυρας Μαρίας Παντελή η οποία εμφανίζεται να είναι δικαιούχος στη λίστα Λαγκάρντ, του επίμαχου λογαριασμού των 550 εκ. δολαρίων.

Έντονη η αντίδραση του κ. Μαρκογιαννάκη όταν η κ. Κωνσταντοπούλου επέμεινε να ζητάει από την μάρτυρα διευκρινήσεις.

«Λυπάμαι που δεν σας μαζεύει το κόμμα σας. Η προσωποποίηση της κακότητας είστε καημένη», είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης. «Υποδείξεις στο ΣΥΡΙΖΑ αφήστε, δεν χρειάζεται να απευθύνετε εσείς», απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Κυρία γόνε σας ακούμε. Εγώ δεν είμαι γόνος», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Προανακριτικής, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ανταπαντά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είπαμε εσείς είστε αυτοφυής και μας είπατε την άλλη φορά ότι δεν είστε και παιδί του πατρός σας, και θα μας γνωστοποιήσετε τίνος είστε. Περιμένουμε να μας το πείτε αυτό».

Σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Μαρκογιαννάκης, λαμβάνοντας ως προσβολή τις νύξεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τους γονείς του άρχισε να φωνάζει. «Είσαι η ντροπή του Κοινοβουλίου», είπε απευθυνόμενος στην κ. Κωνσταντοπούλου και αποχώρησε από την αίθουσα.