Στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον δήμο Λαρισαίων θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, που έχει συγκεντρώσει 42,87% και η υποψήφια Ρένα Καραλαριώτου με 39,58% και με ενσωματωμένο το 70,04 % των εκλογικών τμημάτων.

Ο κ. Καλογιάννης σε δήλωσή του σημείωσε ότι η παράταξη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» στην οποία είναι επικεφαλής « διπλασίασε το ποσοστό της από την προηγούμενη φορά και είναι πρώτη». Επίσης ο κ. Καλογιάννης είπε ότι «οι πολίτες επιβράβευσαν το έργο μας, αλλά και την ενότητα την οποία υπηρετήσαμε στη πόλη» και συμπλήρωσε πως «με αυτά τα δύο στοιχεία θα πορευτούμε την επόμενη Κυριακή».

Όπως είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων «την επόμενη Κυριακή κρίνεται ο άνθρωπος που θα ηγηθεί αυτής της ενότητας» και τόνισε πως «σε αυτή τη μάχη θα είμαστε δυνατοί με όλους τους συμπολίτες μας, ακόμη και με αυτούς που σήμερα δεν επέλεξαν να μας ψηφίσουν».

Από την πλευρά της η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου σε δήλωση της σημείωσε, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ότι «οι πολίτες της Λάρισας μας έδωσαν ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό, από την πρώτη Κυριακή» και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της επόμενης Κυριακής.

«Δεν πρέπει και δεν μπορεί, σε μια Ελλάδα που αλλάζει, σε μια Ελλάδα που έστειλε μήνυμα πολιτικής αλλαγής, η Λάρισα να μείνει πίσω και να χάσει άλλα τέσσερα χρόνια» είπε η κ. Καραλαριώτου και υπογράμμισε την ανάγκη και για δημοτική αλλαγή.

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2019: Οι πολίτες άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και ψήφισαν στις Ευρωεκλογές 2019 για την ανάδειξη των προσώπων που θα αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μια εκλογική μάχη, στην οποία Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσαν διλήμματα εθνικών εκλογών. Η Ελλάδα εκλέγει συνολικά 21 αντιπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατέχει δηλαδή 21 έδρες. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2019

Αποτελέσματα Περιφερειακών Εκλογών 2019: Ο πρώτος γύρος των περιφερειακών εκλογών ολοκληρώθηκε και οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν ξανά την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 σε όσες Περιφέρειες δεν υπήρξε συνδυασμός που συγκέντρωσε το 50% συν 1 ψήφο. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών 2019

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2019: Η εκλογική μάχη της πρώτης Κυριακής για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 ολοκληρώθηκε. Ποιοι εκλέγονται δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι; Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019

Εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται – Το newsbeast.gr, όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια, καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019, τους υποψήφιους που βγαίνουν νικητές από την εκλογική μάχη και όλα τα νεότερα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μάχη λεπτό προς λεπτό στους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: