Τις δυνατότητες συνεργασίας των υπηρεσιών του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με την Επιτροπή Ανταγωνισμού για θέματα πάταξης μη ορθής τιμολογιακής πολιτικής σε οποιοδήποτε τομέα της αγοράς συζήτησε ο υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής, κ. Κυριτσάκη με τον οποίο είχε σήμερα δίωρη εθιμοτυπική συνάντηση. Μάλιστα, ο υπουργός σημείωσε προς τον κ. Κυριτσάκη ότι αυτό που ζητάει είναι να εφαρμοστεί η νομοθεσία.

Στη συνάντηση αυτή ο υπουργός εξέθεσε τους στόχους του σχετικά με την πορεία των τιμών στην αγορά που, συγκεκριμένα, είναι η μείωσή τους. Παράλληλα σημείωσε ότι το υπουργείο θα σεβαστεί το γεγονός πως η Επιτροπή είναι ανεξάρτητη αρχή, ζήτησε όμως και τα στελέχη της επιτροπής να συμβάλλουν από την πλευρά τους τα μέγιστα προς την κατεύθυνση της πάταξης φαινομένων μη λειτουργίας του ανταγωνισμού στην αγορά.

Στη συνέχεια η συζήτηση περιστράφηκε σε διοικητικά θέματα και προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν για την καλύτερη λειτουργία της επιτροπής.