Μητσοτάκης: Δημοψήφισμα οι ευρωεκλογές

Τα τέσσερα πράγματα πριν την κάλπη που «πρέπει να θυμούνται οι πολίτες», σύμφωνα με τον αρχηγό της ΝΔ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:46
13/03/2019
Μητσοτάκης: Δημοψήφισμα οι ευρωεκλογές
28
loading

Συνολική επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε από την Λέσβο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ υπογράμμισε τον δημοψηφισματικό χαρακτήρα των ευρωεκλογών του 2019.

Στο ερώτημα που του θέτουν οι πολίτες, «πότε θα γίνουν οι εκλογές», ο κ. Μητσοτάκης απάντησε; «Εκλογές θα γίνουν στις 26 Μαΐου. Ή θα έχουμε εθνικές εκλογές, ευρωεκλογές, δημοτικές, περιφερειακές, όλες μαζί ή αν ο κ . Τσίπρας επιλέξει να εξαντλήσει την συνταγματική του προθεσμία τότε οι ευρωεκλογές αποκτούν ένα ακόμη χαρακτηριστικό πέρα από την εκλογή των εκπροσώπων μας για την ευρωβουλή: γίνονται δημοψήφισμα εθνικής κάλπης για να στείλουν στην ανίκανη κυβέρνηση ένα μήνυμα: τελειώσατε ήλθε η ώρα να φύγετε. Γι αυτό και επιμένουμε στον πολιτικό χαρακτήρα της αναμέτρησης».

Συνεχίζοντας ο κ. Μητσοτάκης είπε «θέλω να στείλω το μήνυμα ότι το 2019 θα είναι κρίσιμη πολιτική χρονιά, είναι χρονιά εκλογών και θα πούμε τέλος στην χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, θα στείλουμε μήνυμα πολιτικής αλλαγής και οι Έλληνες θα εμπιστευτούν το μέλλον του τόπου στην ΝΔ, την παράταξη που κλήθηκε σε κρίσιμες στιγμές να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και να οδηγήσει την χώρα σε μία πορεία εθνικής ανάταξης και αναγέννησης».

Τέσσερα πράγματα πριν την κάλπη

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε τέσσερα πράγματα που θα πρέπει να σκεφτούν οι Έλληνες πολίτες -και να τους υπενθυμίζουν τα στελέχη - όταν έλθει η ώρα του απολογισμού πριν τις κάλπες:

-Το πρώτο πώς ο κ. Τσίπρας έκανε το όχι ναι και εξαπάτησε τους Έλληνες, πως υποσχέθηκε ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα αυξήσει τις συντάξεις. Κορόιδεψε τους Έλληνες και μας στοίχισε δύο μνημόνια και παραπάνω από 100 δισ.. Ο κ. Τσίπρας είναι ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης.

-Το δεύτερο είναι ότι σας έπνιξε στους φόρους, όλους και κυρίως την μεσαία τάξη, την οποία διέλυσε με 29 νέους φόρους και μαζί την παραγωγική οικονομία. Γιατί το κάνει; γιατί θέλει να δημιουργήσει πλεονάσματα και να μοιράσει επιδόματα στην εκλογική του πελατεία και να υπόσχεται διορισμούς, να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη που οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία.

-το τρίτο είναι η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών που θα μας καταδιώκει για πολλά χρόνια. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η συζήτηση είχαμε προειδοποιήσει γιατί τέτοια βιασύνη, τι γραμμάτια ξεπλήρωνε ο κ. Τσίπρας; Είπε ναι εκεί που έξι πρώην πρωθυπουργοί είχαν πει όχι. Εκχώρησε την αποκλειστική χρήση της μακεδονικής ταυτότητας, προσβάλλοντας βάναυσα όλους τους συμπολίτες, το 70%, που βρέθηκαν απέναντι. Δεν είμαστε ούτε ακροδεξιοί, ούτε εθνικιστές είμαστε Έλληνες πατριώτες.

-το τέταρτο είναι το αφόρητο κλίμα τοξικότητας, δυσοσμίας, πόλωσης διχασμού που συνειδητά καλλιεργεί ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε και στην ομιλία του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα: Ο κ. Τσίπρας μίλησε με λόγο βαθιά πολωτικό και διχαστικό, χωρίς να μπορεί να πει τίποτε για το μέλλον της πατρίδας, για το όραμά του, γιατί δεν υπάρχει όραμα υπάρχει μόνο αγάπη για την καρέκλα. Ότι λέει θα απαντιέται, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε μπροστά και θα μιλήσουμε για το μέλλον της πατρίδας μας, δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Τσίπρα στον δρόμο της τοξικότητας, της πόλωσης και του ανούσιου διχασμού. Δεν θα ακολουθήσω στον ανούσιο διχασμό τον αφήνω στην κρίση των Ελλήνων.

Φύλαξη συνόρων

Εκτεταμένη αναφορά έκανε στο προσφυγικό-μεταναστευτικό λέγοντας ότι οι κάτοικοι του Βορείου Αιγαίου "θα θυμούνται τον πρωθυπουργό και για τον τρόπο που διαχειρίστηκε ή καλύτερα δεν διαχειρίστηκε την προσφυγική κρίση, για τις δηλώσεις του για θάλασσα που δεν έχει σύνορα, για τις δηλώσεις της υπουργού του ότι οι μετανάστες μπαίνουν στην χώρα και μετά λιάζονται και εξαφανίζονται, για την παντελή αδιαφορία που έδειξε για τις τοπικές κοινωνίες που επλήγησαν από την μεταναστευτική κρίση. Για την λογική ότι η χώρα μας δεν χρειάζεται να φυλάει τα σύνορα της. Ένα μείγμα ιδεοληψίας ανικανότητας και απανθρωπιάς. Η δήθεν ευαίσθητη αριστερά είναι εκείνη που επέτρεψε στη Μόρια να βρεθεί στην κατάσταση που βρέθηκε. Η δήθεν αριστερά της αποτελεσματικότητας δεν μπόρεσε να φτιάξει έναν αγωγό. Και η δήθεν αριστερά της προόδου αρνείται να συμμετάσχει στην συζήτηση για το πως η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό...Η Ευρώπη πρέπει να φυλάει τα σύνορά της, δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι αν η φύλαξη των συνόρων και με ευρωπαϊκή ενίσχυση -έχει ζητήσει 10.000 συνοριοφύλακες-, είναι ο πρώτος πυλώνας, ο δεύτερος πυλώνας την πολιτικής του είναι γρήγορες και αποτελεσματικές επαναπροωθήσεις στην Τουρκία, κάτι που προϋποθέτει τον διαχωρισμό προσφύγων και οικονομικών μεταναστών. Θα το κάνει είπε, αλλάζοντας τη νομοθεσία περί ασύλου ώστε να διαχωρίζεται ποιος είναι πρόσφυγας και πρέπει να απολαμβάνει προστασίας και ποιος είναι οικονομικός μετανάστης. Το 2018 επέστρεψαν 300 άτομα στην Τουρκία, ανέφερε, γιατί η κυβέρνηση αρνείται να αλλάξει τη νομοθεσία περί ασύλου υποκύπτοντας στις πιέσεις από διάφορες αριστερές οργανώσεις και ύποπτες ΜΚΟ -διαχωρίζοντας ότι δεν είναι όλες ίδιες. Το τρίτο θα κάνουμε, σημείωσε, είναι η καλύτερη διαχείριση των πόρων από τη ΕΕ. Τέλος στο πάρτυ που έχει οδηγήσει σε παραιτήσεις στελεχών του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Το τέταρτο είναι ειδική μέριμνα για τα νησιά που έχουν περισσότερο χτυπηθεί από το μεταναστευτικό κύμα, Λέσβο, Χίο Σάμο, Ρόδο.

Δεσμεύσεις της επόμενης ημέρας

Αναφέρθηκε εν συντομία και στις βασικές του δεσμεύσεις για την επόμενη ημέρα των βουλευτικών εκλογών για τις οποίες δήλωσε βέβαιος ότι θα κερδίσει:

«Την επόμενη ημέρα φόροι και εισφορές θα μειωθούν, θα προσελκύσουμε επενδύσεις και θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, θα τονώσουμε τα δημόσια Πανεπιστήμια». Ειδική αναφορά έκανε στα ζητήματα νόμου και τάξης: «ασφάλεια για όλους τους πολίτες, το άσυλο καταργείται και οι μπαχαλάκηδες φεύγουν από τα Πανεπιστήμια, η Αστυνομία αφήνεται να κάνει την δουλειά της και η Δικαιοσύνη απερίσπαστη να αποδώσει δικαιοσύνη». Σημείωσε ότι χρειάζεται εκσυγχρονισμός του Ποινικού Κώδικα αλλά αυτό απέχει από το να λέμε δεν πειράζει μία μολότοφ είναι πλημεληματάκι ή να βγαίνει βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και να λέει ότι οι μολότοφ δεν σκότωσαν κανέναν ξεχνώντας τους νεκρούς της Μαρφίν. «Το αίσθημα της τάξης θα αποκατασταθεί γιατί η ασφάλεια μας αφορά όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στήριξη Χριστιάνας Καλογήρου

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι επισκέφθηκε για πέμπτη φορά από τη εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ, την Λέσβο "για να παράσχω την αμέριστη στήριξη σε μία επιτυχημένη Περιφερειάρχη την Χριστιάνα Καλογήρου και να σας ζητήσω να στηρίξουμε ενωμένοι την κεντρική πολιτική επιλογή του κόμματος... Έχουμε δώσει πολιτικό χρώμα στις περιφερειακές εκλογές. Όχι μόνο για να είναι και στις περιφερειακές εκλογές ο χάρτης γαλάζιος όπως και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές, αλλά και γιατί θα συνεργαστούμε την επόμενη ημέρα με τους εκλεγμένους ώστε να κάνουμε πράξη το αναπτυξιακό σχέδιο. Ζήτησε δε από τα στελέχη του κόμματος «να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες επιφυλάξεις και παράπονα -που είναι αναμενόμενα στην πολιτική- και να δώσουμε συντεταγμένα τη μάχη».

Βιαστική και πρόχειρη η κατάτμηση του δήμου Λέσβου

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην κατάτμηση του δήμου Λέσβου λέγοντας ότι έγινε με προχειρότητα και χωρίς προετοιμασία και σχεδιασμό και πρόσθεσε ότι «το να έρχεται η κυβέρνηση δύο μήνες πριν τις εκλογές και να σπάει δήμους με αυτό τον τρόπο είναι κάτι που δεν μπορούμε να δεχθούμε αφού δεν υπάρχει καμία λογική και κανένα κριτήριο παρά μόνο η εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων...Έτσι όπως γίνεται η κατάτμηση και στην Λέσβο και σε άλλα νησιά θα δημιουργήσει προβλήματα που θα κληθούμε να διαχειριστούμε εμείς...Ένα μόνο τους νοιάζει, πώς θα εξαγοράσουν ψήφους και θα ναρκοθετήσουν την πορεία της επόμενης κυβέρνησης. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε...».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

28
σχόλια
 1. avatar Ellraiser

  ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?
  Και τους δινετε και ποσοστα? (Συριζα και ΝΔ?)
  Δεν ανεφερομαι για τα μικροκομματα της βουλης γιατι δεν αξιο λογου επι του παροντος.
  Ναι υπαρχειωση της φορολογιας (2-3 μοναδες).
  Αλλα υπαρχει και μειωση του αφορολογητου !!!
  Ειναι μετρα μεσα στα μνημονια.
  Ο ανθρωπος λεει την αληθεια.
  Θα μειωση την φορολογια αλλα θα πληρωνουμε περισσοτερο.
  Αναφερθηκα σε αυτο ως παραδειγμα (δεν ειναι το μοναδικο) πως πιανονται κοροϊδα οι ψηφοφοροι με βαση την αληθεια αλλα με χειροτερο αποτελεσμα.
  Για την συμφωνια των Πρεσπων ειναι της ιδιας γραμμης και ευχαριστει τον Συριζα για την εξυπηρετηση που θα του δωση και εξουσια.
  Εχετε δει καμηλα να μασαει? Τετοιες ηταν οι απαντησεις σε καθε ερωτηση για τις Πρεσπες.
  Ψηφισε φυσικα ολη η παραταξη ΝΔ συσσωμη το μνημονιο Συριζα. (Μην το ξεχνατε).
  Κλπ. κλπ.
  Συριζα και ΝΔ δυο βοσκοι της ιδιας στανης με αρμεγματα, σφαξιματα κλπ.
  Μην διαβασω αρλουμπες και κοτσανες περι μονοδρομου.

 2. avatar ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ 12 ΑΩΡΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!!!

 3. avatar ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

  ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΤΟ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΜΑΧΕΣ !!!

  1. avatar κομματοσκυλα

   ειναι τα συριζοσκυλα......η λοιζου ξερει απο τρομοκρατια αλλα οχι απο θεματα ..μην της βαζεις δυσκολα....ο αρβανιτης τι ξερει????μονοπροπαγανδα να κανει.....

 4. avatar ουγκ ουγκ ουγκ

  τσιπροκιοι αριστεροφασιστες ερχεται η ωρα σας, στα τσακιδια και στα ξερονησια

 5. avatar Βρέ να πάρει η ευχή. Κοίτα πως έρχονται μερικές φορές τα πράγματα.

  Να θές να γλυτώσεις απο τα κουμμούνια
  και ο Μητσοτάκης να στην έχει στημένη στη γωνία.
  Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα που λέγαμε.

 6. avatar Εσενα Κουλη

  εχουμε χιλιαδες λογους για να σε καταψηφισουμε !
  Για 4 δεκαετιες καταστρεφατε κλεβατε λεγατε ψεματα
  Χρεοκοπησατε την χωρα φτωχοποιησατε τους Ελληνες Διαλυσατε τα νοσοκομεια καταστρεψατε την παιδεια φτασατε 30% την ανεργια διωξατε τους νεους
  Δεν παταξατε την γραφειοκρατια την φοροδιαφυγη το φακελακι το ρουσφετι την ανομια την διαφθορα την διαπλοκη την παρανομη μεταναστευση
  τα ναρκωτικα
  Δεν σταματησατε το καψιμο των δασων το μπαζωμα των ρεματων και των αυθαιρετων κτισματων (Μανδρα _Ματι)
  Δεν κανατε δασολογιο κτηματολογιο
  ουτε τιποτα για την οργανωση του κρατους
  Δινατε θαλασσοδάνεια σε καναλαρχες
  και εγιναν δισεκατομμυριουχοι εις βαρος μας
  Χασαμε και στη εξωτερικη πολιτικη την μιση Κυπρο τα Ιμια και
  140 χωρες αναγνωρισαν τα Σκοπια ως Μακεδονια και τους κατοικους ως Μακεδονες και την γλωσσα μακεδονικη
  Υποχειρια σας ακομα και σημερα η δικαιοσυνη και τα ΜΜΕ
  Ζειτε εξω και
  τα λεφτα (μας) τα εχετε εξω και τα τρωτε εις υγειαν των κοροιδων!
  Σε 4 κατηγοριες ανηκουν οι ψηφοφοροι σου Κουλη
  στους ανεγκεφαλους (το70%)
  στους βολεμενους
  στους φοροφυγαδες και γενικα σε ανθελληνες!

  1. avatar τα λαθη σας κακομοιρηδες και τις ευθυνες σας ///προσπαθειτε να τις μεταθεσετε…..

   την ακροδεξια ξεχασες...την αναδασωση...τη μαδουρου....το ναπολεοντα.....τις παραλιες...τη δομηση.....τον κυριτσι με τις μπομπες...τη λοιζου με τη 17Ν.......και αλλα σουργελα που ψευδονται και ριχνουν χυμους στους ελληνες

  2. avatar εβαλες την κασετα της υπογας…..

   του μπαξεβανη...της αυγης...και της συριζοκαναλας ερτ.....

  3. avatar @lxi

   Tί έγινε lxi , γιατι σταμάτησες και εσύ να χρησιμοποιείς το Νικ σου;;
   Να γραψεις για εθνικια το ξεχασες .;;
   Καλημέρα....

 7. avatar Άσε ρε

  Ένα πράγμα πρέπει να θυμόμαστε, να μην σας ψηφίσουμε. Σας μάθαμε από την ανάποδη γιατί ευθείς δεν ήσασταν ποτέ

  1. avatar εσεις το πατε το ψεμα σας μεσω βερολινου και σορος….

   μη μιλας για αληθεια .....βγαζετε φουσκαλες ...παχαινετε ....ανατριχιαζετε.......

 8. avatar Μεγαλε αρχηγέ

  Πολυ αγαπητος ειναι βλεπω ο κυρ Κουλης στους Ελληνες .. Από τα δεκαπεντε περίπου σχολια μεχρι στιγμης ,μονο ενας και αυτος ολιγον γραφικούλης βγηκε για να τον θαυμασει .. Οπου νάναι ομως θα βγουν τα τρολλακια νυχτερινής βαρδιας μετά της 12...γιατί απο τα μεσανυχτα και μετά το .0, 60 € γίνεται 1,10 € για την νυχτερινή βαρδια.

 9. avatar Πρωτα πισω τα πεντακόσια

  Και μετά θα ζητας απο τους Ελληνες να σε ψηφισουν. Γιατι οχι πισω αυτα που αρπαζατε, τοτε δυστυχως οχι ψηφο απο τους Ελληνες. Τα κοροιδα πηραν πλέον σύνταξη.

  1. avatar Ποτέ πιά

   Ποτέ ξανά ψηφο σε κλεφτες—βιαστες—παιδεραστές. Φερτε πίσω οτι αρπαξατε.

   1. avatar καλα 4 χρονια κοιμαστε????

    εσεις κυβερνατε και δε βρηκατε τιποτα???απατεωνες εισστεκαι σεις.....καλυψη αποκρυψη στους κλεφτοπασοκους και νδ?????ανικανοι ειστε????ανοητοι???μας δουλευετε???αναθεματισμενοι προδοτοαποστατες.....

 10. avatar PANKO

  Κούλη...οι Αποκριά πέρασε...

 11. avatar Κυριάκο

  Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς....μην λες πολλά πού δεν θα τα κάνεις αλλά πες αλήθειες γιατί το παραμύθι το ξέρουμε ο ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε και υπόγραψε και εμείς σαν νέα κυβέρνηση δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε... όλοι σάς τα ίδια κόπρανα είστε... ποτέ θα βγάλει η πατρίδα μας έναν ηγέτη πολιτικό δεν ξέρω αυτό όμως που ξέρω εσύ δεν θα είσαι αυτός...

 12. avatar Σωσε την Πατριδα !

  Μονο ο Κυριακος μπορει με την αδελφή του την κυρια Θοδορα και τον Αδωνη μπορουν πλεόν να σωσουν την Ελλάδα και εμας του Ελληνες απο την κουμουνιστικη λαιλαπα του Σιριζα και τον αθεο αρχηγο τους τον Τσιπροκιο. Ολλα ψεματα ειναι και προπαγανδα αυτα που γραφει η Κοντρα του προδοτη Κουρή για τις μιζες και για δανεια κτλ.

  1. avatar PANKO

   Κόψε 2-3 την ημέρα...
   Έπηξες...

   1. avatar ειναι η μονη ελπιδα τωρα

    ο ψευτης σας ...τοκαψε το χαρτι που του δωσαμε...το αφησε στοβερολινο.....

 13. avatar ORUE

  Ζήτω ο Σκάι και οι Τούρκοι !

  1. avatar ζητωωωωωω

   ζητω η συριζοκαναλαερτ......η συριζοτραπεζα αττικα......ζητω τα χημικα και οι περικοπες συνταξεων....

 14. avatar ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

  να θυμίσω Κυριάκο.οτι η πολιτική τής ΝΔ έκανε κυβέρνηση το ΣΥΡΙΖΑ που ηταν ενα κόμμα του 3% εμπενε δεν εμπενε στη Βουλή είχε απογοήτευτει απο το ΠΑΣΟΚ έπεσε με τα μούτρα στην ΝΔ και φέρατε τον ΣΥΡΙΖΑ σαν σωσια και τώρα θα μάς σώσεις εσύ ο γιός του Δράκουλα που πήγες και εσύ στο Αμέρικα και πήρες το βάπτισμα ρε κλοτσιές που θέλετε όλοι παλιό λαμόγια.ΞΙΠΝΑ ΈΛΛΗΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΤΑ ΛΟΜΠΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΏΝ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΖΟΥΜΊΖΟΥΝ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΆΝΕΙΣ ΣΉΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΈ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΑΝ ΤΟ ΑΝΕΧΤΕΙΣ

 15. avatar Τόσο απλά!

  Μα γιατί Κύριε Πρόεδρε δεν προβάλλετε διαμαρτυρία να ταυτιστούν
  οι εθνικές εκλογές με αυτές του Μαίου για λόγους οικονομικής ανάγκης?

 16. avatar Μόνο ένα ερώτημα!

  Ένα μόνο πρέπει να σκεφτούν οι πολίτες στην κάλπη...
  Ποιός και γιατί μας έβαλε στο μνημόνιο της φτώχειας και της ανεργίας... Η απάντηση μας δείχνει τα κόμματα που θα ρίξουμε μαύρο. Το ΚΙΝΑΛ και ΝΔ! Επειδή μας έκλεβαν!

  1. avatar Ενας Αλβανός( γεννημενος Ελλάδα)

   Μα αφου το γουσταρετε και την βρισκετε εσεις οι Ελληνες να σας κλεβουν, γιαυτο οσοι βγαινουν απο την φυλακη στην πατρίδα μου, πανε κατευθείαν στην Ελλαδα.
   Στοιχημα βαζω με οποιον θελει οτι θα ξαναβγουν αυτοι που σας κατέκλεβαν.

 17. avatar lol.pop

  Σωπα βρε φωστηρα,

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει