«Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» χαρακτηρίζει, για μία ακόμα φορά, τον Πάνο Καμμένο η Ντόρα Μπακογιάννη σε ανάρτησή της στο Twitter, προαναγγέλλοντας ότι θα καταθέσει εκ νέου μήνυση σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση, εφόσον δεν είναι πλέον υπουργός και δεν καλύπτεται από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

«Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών» ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter η βουλευτής της ΝΔ, απευθυνόμενη στον κ. Καμμένο.

Η ανάρτηση αυτή ήρθε λίγες ώρες αφού ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε χαρακτηρίσει την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας «κομματάρχη του Ερντογάν».

Σημειώνεται ότι πριν από ένα μήνα η Ντόρα Μπακογιάννη είχε κατηγορήσει τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο ότι «κρύβεται πίσω από την υπουργική ασυλία».

«Κατέθεσα μήνυση για ένα άθλιο tweet του κ. Καμμένου που έθιγε την τιμή και την υπόληψή μου. Η Δικαιοσύνη έστειλε χαρτί στη Βουλή για να αρθεί η ασυλία του», είχε αναφέρει η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο όπως είπε, ο κ. Καμμένος επέλεξε «να κρυφτεί πίσω από την υπουργική του ασυλία».

«Ήξερα πάντα ότι ο κ. Καμμένος ήταν κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» είχε σχολιάσει τότε, για να προσθέσει: «Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει. Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά της ασυλίας».

Νωρίτερα σήμερα, σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, είχε στραφεί με δήλωσή του κατά της Ντόρας Μπακογιάννη, τονίζοντας τα εξής:

«Οι συνεχιζόμενες συκοφαντίες της κυρίας Μπακογιάννη εναντίον του Πάνου Καμμένου, αναδεικνύουν τη μόνη και μεγάλη αλήθεια:

Φοβάται η κυρία Μπακογιάννη και ο αδελφός της την αλήθεια, την εντιμότητα και τη συνέπεια που διακρίνουν τον Πάνο Καμμένο.

Είναι γελοίο κυρία Μπακογιάννη αυτό που κάνετε:

από τη μια να παραδίδετε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια και από την άλλη να υποκρίνεστε τη γιαλαντζί «Μακεδονομάχο».

Δυστυχώς για εσάς, σας γνωρίζει ο ελληνικός λαός».