Νέες δηλώσεις για τη σύνταξή του έκανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος επανέλαβε ότι ζει με 370 ευρώ το μήνα.

Ο Θόδωρος Πάγκαλος μίλησε για τη συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν, το μπούλινγκ που είπε πως δέχεται αυτός και η οικογένειά του από τους «τραμπούκους» και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν και επανέλαβε πως ζει με λιγότερα από 370 ευρώ το μήνα. Μάλιστα είπε πως πρόκειται για τρίτη φορά να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο κ. Πάγκαλος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ασκεί μπούλινγκ όχι μόνο στην ανατολική Μεσόγειο αλλά και στο Αιγαίο, αλλά και από άποψη στρατιωτικής προετοιμασίας.

«Δεν ξέρω τι έχουν προετοιμάσει στο Υπουργείο Εξωτερικών όσον αφορά στο τουρκικό, το μόνο που ξέρω δηλαδή είναι ότι δεν ξέρω τίποτα», τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τονίζοντας την έλλειψη ενημέρωσης για τις διεθνείς επαφές.

Όσον αφορά στις απειλές που δέχεται, ο πρώην υπουργός τόνισε: «Επικρίθηκα πολύ από τους τραμπούκους και τους χρυσαυγίτες. Είναι γεγονός ότι δεν κυκλοφορώ γιατί φοβούμαι τους τραμπούκους, δέχομαι απειλές όχι μόνο εγώ, αλλά όλη μου η οικογένεια».

«Όταν μου πέταξε το γιαούρτι στα Καλύβια, γνωστός κάτοικος της περιοχής, ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι το γιαούρτι δροσίζει δεν είναι βία, δροσίζει», τόνισε ο κ. Πάγκαλος.

«Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω για τρίτη φορά Νέα Δημοκρατία γιατί έχουμε εμφύλιο», ενώ σε σχετική ερώτηση για το καταπόσο συνδιαλέγεται με το ΚΙΝΑΛ κι αν άκουσε τον προηγούμενο καλεσμένο της εκπομπής, ο πρώην υπουργός ανέφερε, χαρακτηριστικά, «πριν άκουσα τον κ. Καρανικόλα του ΚΙΝΑΛ κι έλεγε μαλ…».

Ο κ. Πάγκαλος ανέφερε πως ζει με λιγότερα από 370 ευρώ το μήνα, καθώς και πως αντιμετωπίστηκε με αδιαφορία από τον υπουργό Οικονομίας, Ευκλείδη Τσακαλώτο, όταν του είχε αποστείλει επιστολή σχετικά.

«Έχω γράψει γράμμα στον κ. Τσακαλώτο ο οποίος μου απάντησε με έγγραφο υπαλλήλου και δεν καταλαβαίνω τίποτα. 1.200 ευρώ είναι ελάχιστο ακατάσχετο όσα και αν χρωστάει κάποιος στο δημόσιο. Εμένα μου τα κατάσχεσαν λόγω χρέους φόρου κληρονομιάς. Τα κράτησαν στο γενικό λογιστήριο».