Τα προβλήματα που αναμένονται φέτος στα σχολεία παρέθεσαν σήμερα στην ανεξάρτητη βουλευτή, Ντόρα Μπακογιάννη καθηγητές από το ΔΣ της ΟΛΜΕ.

Η κα. Μπακογιάννη υποσχέθηκε να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων στον τομέα της εκπαίδευση ενώ είπε ότι θα συζητήσει για τα προβλήματα της εκπαίδευσης και με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας και πρόσθεσε: «Αν υπάρχει σήμερα μια ανάγκη είναι να συμφωνήσουμε όλοι ότι πρώτιστο πατριωτικό μας καθήκον είναι να στηρίξουμε την Παιδεία. Να λειτουργήσουν τα σχολεία με τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που ξεκινά αυτή η χρονιά με το λιγότερο δυνατό κόστος. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους. Για την παιδεία όλοι λέμε ότι είναι πρώτη προτεραιότητα, αλλά κάποια στιγμή αυτό πρέπει να φανεί και στην πράξη. Και να συμφωνήσουμε ότι χρειάζεται μακροπρόθεσμα ουσιαστική και μεγάλη μεταρρύθμιση, αλλά πριν από αυτή τη μεγάλη μεταρρύθμιση χρειάζεται να στηρίξουμε φέτος τους καθηγητές και τα σχολεία έτσι ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.