Η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ρωτήθηκε για τις αρμοδιότητες των μελών της νέας κυβέρνησης: «Δεν έχουμε σύγχυση αρμοδιοτήτων, ασφαλέστατα είναι κάτι το οποίο θα αποσαφηνιστεί τις επόμενες ώρες. Είναι θέμα εικοσιτετραώρων, με δεδομένο ότι μεσολαβεί και η Έκθεση και κάποια πράγματα πάνε πίσω. Είναι, όμως, ένα τεχνικό ζήτημα και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κανένα πρόβλημα…» απάντησε μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9,84.

Για την εικόνα που δόθηκε προς τα έξω για τον ανασχηματισμό είπε: «Πρέπει κανείς να δει την ουσία. Ασφαλώς, βρισκόμαστε σε μια περίοδο που η επικοινωνία και η διαχείριση των πολιτικών διαδικασιών παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Τόσο μεγάλο, που πολλές φορές μπορεί να “καταπιούν” ένα πολύ σημαντικό πολιτικό αποτέλεσμα».

Αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε ό,τι αφορά τους περιφερειάρχες, για παράδειγμα, είναι αυτή τη στιγμή χρέος να μετακινήσουμε το ενδιαφέρον και το σημαντικό από το ασήμαντο, που ήταν -αν θέλετε- κάποια υπόθεση διαχείρισης όλης αυτής της υπόθεσης στις ίδιες υποψηφιότητες που -κατά την άποψή μου, χωρίς να διακινδυνεύω προβλέψεις αφού στην πολιτική αυτό μάλλον είναι αφελές-, είναι υποψηφιότητες πολύ ελπιδοφόρες, με μεγάλη δυναμική».