«Ο κ. Μητσοτάκης τσακώνεται με την πραγματικότητα, τσακώνεται με τους ευρωπαίους εταίρους μας, με τους οίκους αξιολόγησης, με την συμφωνία για το χρέος την οποία πετύχαμε». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ενημέρωσης, Ψηφιακής Πολιτικής και Τηλεπικοινωνιών, Νίκος Παππάς σε δηλώσεις που έκανε απόψε στην Πάτρα.

Όπως πρόσθεσε, «δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, το πολιτικό του πρόγραμμα είναι ασύμβατο με μία χώρα, η οποία βαδίζει προς την ομαλότητα και αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα, αυτό είναι που τον αποσταθεροποιεί».

Επίσης, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι «εγώ θα απευθυνόμουνα προς τους ανθρώπους που παρακολουθούν την ΝΔ, την ακούν, και την πιστεύουν λέγοντάς τους ότι τους έχει υποσχεθεί μία καταστροφή η οποία δεν ήρθε, αφού η χώρα στέκεται ξανά στα πόδια της, κάνει σταθερά βήματα και καλό είναι να μπορέσει και η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αυτό να το παρακολουθήσει».

Ο Νίκος Παππάς πρόκειται να μιλήσει σε εκδήλωση που οργανώνει η ημερήσια εφημερίδα «Πελοπόννησος» στα πλαίσια του 6ου αναπτυξιακού συνεδρίου και αναφερόμενος στον περιφερειακό τύπο είπε ότι «μπορεί να πραγματώσει ένα πάρα πολύ ξεχωριστό ρόλο για την περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας». Παράλληλα είπε ότι «προσδοκούμε, πιστεύουμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρξει ένας πλούσιος διάλογος, ο οποίος θα συμβάλει ακριβώς για να μπουν τα θεμέλια του νέου ρόλου που μπορεί να παίξει η Πάτρα, μέσα στον νέο ρόλο που μπορεί να παίξει η πατρίδα μας μέσα στις δυνατότητες ανάπτυξης που απλώνονται μπροστά μας».