«Οι επιμένοντες νικάνε, ανάμεσά τους κι εγώ», δηλώνει ο Νίκος Νικολόπουλος, σχολιάζοντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης των φακέλων για τον διαγωνισμό της έκδοσης τηλεοπτικών αδειών πανελλήνιας εμβέλειας.

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής, πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «μετά από 27 χρόνια άνομης στασιμότητας, που ευνοούσε σκανδαλωδώς διαφόρους, ιδίως μεγαλοκαναλάρχες, έρχεται η ιστορική στιγμή της εμπέδωσης της τάξης και της νομιμότητας.

Οι πανάκριβες συχνότητες, που μέχρι τώρα δωρίζονταν ή αποτελούσαν “λάφυρο” των μεγαλοκαναλαρχών, με μεγάλους ηττημένους το Ελληνικό Δημόσιο και την εκάστοτε πολιτική εξουσία, τώρα αποκτούν αξία και ταυτόχρονα αποδεικνύεται ότι η ασυδοσία και η φαυλότητα παύουν πλέον να “ευδοκιμούν” σ’ αυτόν τον τόπο».

Τέλος, όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Νικολόπουλος επισήμανε πως «απαιτείται ταυτόχρονα εγρήγορση μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και το τηλεοπτικό τοπίο αποκτήσει επιτέλους την πολυπόθητη καθαρότητα».