Αντιδράσεις στους κόλπους του ΛΑΟΣ προκαλεί το ενδεχόμενο ο Γιώργος Καρατζαφέρης να επιμείνει και να μην κατεβάσει δικά του στελέχη τουλάχιστον σε περιφέρειες και μεγάλους δήμους που προσφέρονται για πολιτικά συμπεράσματα αλλά να γίνει το «δεκανίκι» είτε της ΝΔ είτε του ΠΑΣΟΚ.

Οι φωνές που αμφισβητούν τις αποφάσεις Καρατζαφέρη πληθαίνουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πρόσφατα στο Μέγκα πως εάν κατέβαινε υποψήφιος της ΝΔ στην περιφέρεια Πελοποννήσου ο Γ. Μανώλης και τον στήριζε ο ΛΑΟΣ θα κέρδιζε σίγουρα ενώ η επιλογή Τατούλη δεν είναι σίγουρο πως θα οδηγήσει στη νίκη. Σχετικά με τον Δήμο της Αθήνας, για τον οποίο ενδιαφερόταν και ο ίδιος, είπε ότι διαφώνησε για τη στήριξη στον Νικήτα Κακλαμάνη υποστηρίζοντας πως ο ΛΑΟΣ θα έπρεπε να κατεβάσει δικό του υποψήφιο.

Την άποψη πως ο ΛΑΟΣ θα έπρεπε να κατεβάσει δικούς του υποψηφίους τουλάχιστον σε κρίσιμες περιφέρειες και δήμους συμμερίζεται ο Μάκης Βορίδης, χωρίς να στέκεται σε πρόσωπα. Ο ίδιος θα έβλεπε θετικά το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής, όπου ενδεχόμενη υποψηφιότητά του άγγιξε το 12-13%.

Τέλος, ο Κυριάκος Βελόπουλος θα ήθελε να κατέβει στο Δήμο Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας επίσης πως ο ΛΑΟΣ δεν πρέπει να χαρίσει ψήφους σε υποψηφίους άλλων κομμάτων.

Πηγή: Ελευθεροτυπία