«Η υποψηφιότητά μου αντιμάχεται τις βαρονίες»

Κατά του παρασκηνίου μεταξύ των στελεχών τάχθηκε ο Χρ. Παπουτσής


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20:53
07/03/2012
«Η υποψηφιότητά μου αντιμάχεται τις βαρονίες»
4
loading

«Το ΠΑΣΟΚ, εδώ και πολλά χρόνια, βρίσκεται σε μια διαρκή μετάλλαξη και από ένα μεγάλο μαζικό κίνημα μετατρέπεται σ ένα μικρό κόμμα, εκλογικό μηχανισμό στη πραγματικότητα, κι ένα κλαμπ στελεχών εξουσίας», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής.

«Αυτό όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί, πρέπει να τελειώνει, να βάλουμε ένα τέλος. Γι αυτό βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Αντιμάχομαι τη μετατροπή του ΠΑΣΟΚ σ΄ ένα σύγχρονο ΚΟΔΗΣΟ, ένα άνευρο δηλαδή κι αφυδατωμένο μικρό και καθαρό σχηματισμό του μεσαίου χώρου, το οποίο θα είναι απαραίτητο συμπλήρωμα και δεκανίκι των κεντροδεξιών σεναρίων», είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».

Ο κ. Παπουτσής είπε ακόμη ότι η υποψηφιότητά του «αντιμάχεται τις βαρονίες και τις διευθετήσεις παρασκηνίου μεταξύ των στελεχών».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ επανέλαβε ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας προϋποθέτουν πραγματικές συγκλίσεις και πρόσθεσε: «Μετά τις εκλογές δεν θα υπάρχει ένα κόμμα, όπως ακούω, ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, το οποίο θα έχει την εξουσία. Θα υπάρχουν δύο ισχυρά κόμματα, ούτως ή άλλως. Μακάρι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πολιτικά ισχυρά κόμματα, αλλά η όποια πρόταση συγκυβέρνησης θα πρέπει να βασίζεται σε σταθερές συμφωνίες προγραμματικού χαρακτήρα».

Πρόσθεσε ότι στον ίδιο «ηχεί παράξενα» η πρόταση στελεχών του ΠΑΣΟΚ για κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, όπως και το γεγονός «προδιαγράφουν την επόμενη μέρα» και «προδικάζουν το αποτέλεσμα με τον κ. Σαμαρά επικεφαλής και πρωθυπουργό».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Tsouxtra

  Αντιμάχεται τις βαρονίες....και συμπορεύεται με την υπερτροφική μετριότητα της παρτούκλας !

 2. avatar laros

  αρχηγαρα μου (οπως ομρφαντρα μου)

 3. avatar sakis

  «Το ΠΑΣΟΚ, εδώ και πολλά χρόνια, βρίσκεται σε μια διαρκή μετάλλαξη και από ένα μεγάλο μαζικό κίνημα...έχει γίνει ένα ακροδεξιό επαίσχυντο κόμμα.Αλλά κύριε Παπουτσή μου δεν φταίει το ΠΑΣΟΚ . Φταινε οι άνθρωποι που το διαχειρίζονται και που είναι μαζί με σένα ότι χειρότερο θα μπορούσε να μαζευτεί σ'ένα κόμμα.Η μόνη λύση να λυτρωθεί αυτό το κόμμα είναι να παραιτηθείτε όλοι μαζί και να αναλάβουν πραγματικοί σοσιαλιστές και όχι[...]

 4. avatar Panagiotis Doukas

  «Το ΠΑΣΟΚ, εδώ και πολλά χρόνια, βρίσκεται σε μια διαρκή μετάλλαξη.....................
  ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΠΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΔΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΡΙΧΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει