«Η υποψηφιότητά μου είναι συνειδητή επιλογή»

Ο Χ.Παπουτσής μιλά για Βενιζέλο και Καρχιμάκη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:22
03/03/2012
«Η υποψηφιότητά μου είναι συνειδητή επιλογή»
7
loading

«Συνειδητή επιλογή» που προήλθε μετά από πολλή σκέψη χαρακτήρισε ο Χρήστος Παπουτσής την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

«Συζήτησα πολύ με τη συνείδησή μου», ανέφερε ο Χρήστος Παπουτσής μιλώντας σήμερα στη ΝΕΤ, τονίζοντας ότι αυτή είναι μια επιλογή ενότητας και προοπτικής για ένα μεγάλο και προοδευτικό ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος πάντως, είπε ότι με τον Ευάγγελο Βενιζέλο έχει πολύ καλές σχέσεις και συχνή επικοινωνία και ότι στο παρελθόν είχαν πολύ καλή συνεργασία.
 
Σε ό,τι αφορά την εξ αγχιστείας συγγενική του σχέση με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, ο κ. Παπουτσής τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να τίθεται σε αμφισβήτηση η προσφορά του κ. Καρχιμάκη, ο οποίος, όπως επισήμανε ο κ. Παπουτσής, «έχει απόλυτη δέσμευση σε ό,τι αφορά την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και τη δεοντολογία… Επισήμως κανένας δεν πρόκειται να τον αμφισβητήσει».
 
Χθες, ουδείς, εκ των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, έθεσε θέμα παραμονής του κ. Μιχάλη Καρχιμάκη στο αξίωμα του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, παρά τις ενστάσεις που είχαν διατυπώσει τις προηγούμενες ημέρες στελέχη που «συμπορεύονται» με τον κ. Ευ. Βενιζέλο.
 
Συνεργάτες του πρώην υπουργού έχουν χαρακτηρίσει «άνανδρη» την επίθεση κατά του γραμματέα του Κινήματος και την αμφισβήτηση που ηγέρθη από στελέχη της πλευράς Βενιζέλου, με την αιτιολογία ότι έχει συγγενική σχέση με τον κ. Παπουτσή και δεν μπορεί να παραμένει στη θέση του.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar dead_poet

  Και ποιος εχασε τη συνειδηση για να τη βρεις εσυ ρε Χρηστο???

 2. avatar mar

  «Συζήτησα πολύ με τη συνείδησή μου»....χαχαχα καλό...ξέρω άλλο ένα με τον τοτό...

 3. avatar onomarhos

  Συνείδηση?...χαχαχα... όπως τότε με το Σάμινα, ε?

 4. avatar GD

  "συνειδητή επιλογή ?" "πολλή σκέψη ?" "συζήτησα πολύ με την συνείδηδή μου ?" . Εγώ μπερδεύτηκα. Για ποιόν μιλάει ? Σε ποιούς τα λέει ?. Μόνο το εξπρες "ΣΑΜΙΝΑ" (26/02/2000) να θυμηθεί, φτάνει.

  1. avatar GD

   Διορθώνω στη σωστή ημερομηνία του τραγικού ναυαγίου 26/09/2000.

 5. avatar papoys

  Ολη μας η ενοια αυτη ητανε ποιος θα γινει προεδρος στο ΠΑΣΟΚ

 6. avatar Κυνικός

  Και το μαύρισμα που θα φας συνειδητή μας επιλογή θα είναι, μην ανησυχείς...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει