Δρίτσας: Ούτε υπονόησα ούτε υπέδειξα παραίτηση Κουρουμπλή

«Διάφορα δημοσιεύματα ερμηνεύουν επιλεκτικά και παρουσιάζουν αποσπασματικά τα όσα είπα»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:41
18/09/2017
Δρίτσας: Ούτε υπονόησα ούτε υπέδειξα παραίτηση Κουρουμπλή
3
loading

Δεν ζήτησε παραίτηση Κουρουμπλή αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας. «Ούτε υπονόησα, ούτε υπέδειξα παραίτηση Κουρουμπλή» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του, όπου εξηγώντας τι είπε, αναφέρει χαρακτηριστικά πως:

«Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή «Ακραίως» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, συνομίλησα με το δημοσιογράφο κ. Τάκη Χατζή, κυρίως, αναφορικά με το ναυάγιο του «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ», τις επιπτώσεις του και τις ευθύνες. Όταν θα απομαγνητοφωνηθεί σε λίγο το πλήρες κείμενο της συνέντευξης, όλοι θα μπορούν να μάθουν τι ακριβώς είπα και πως το είπα.

Επειδή, όμως, στο μεταξύ, διάφορα δημοσιεύματα ερμηνεύουν επιλεκτικά και παρουσιάζουν αποσπασματικά τα όσα είπα, αποδίδοντας σε μένα ότι ζήτησα εμμέσως την παραίτηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, οφείλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αντιθέτως, ανέδειξα με επίσημα στοιχεία του Κέντρου Επιχειρήσεων την ακαριαία ενεργοποίηση του προβλεπόμενου Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης, από τις ηγεσίες του Υπουργείου και του Λιμενικού Σώματος και πρόσθεσα ότι και ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός, έκτοτε, είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης για τον περιορισμό των καταστροφικών συνεπειών. Σημειώνω, επίσης, ότι ο ίδιος ο κ. Χατζής, ευγενικά οφείλω να παραδεχτώ, με επέκρινε ότι… στρογγυλεύω τα πράγματα και καλύπτω ευθύνες.

Όποιος διαβάσει χωρίς παραμορφωτικούς φακούς το κείμενο της συνέντευξης, είμαι βέβαιος ότι δε θα μπορέσει να κάνει άλλη ανάγνωση και να επιχειρήσει να κάνει άλλες αυθαίρετες ερμηνείες».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar jjgg

  ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

 2. avatar Hector1955

  Ναι, όλο ... ευαισθησίες είσαστε! Τον μόνο που δεν υπολογίζετε ΚΑΘΟΛΟΥ είναι ο ταλαίπωρος ο κοσμάκης.

 3. avatar Sotiris

  Τι να παραιτηθεί, τι να μην παραιτηθεί ! Ολικά ανίκανος ! Ολικά καρεκλοκένταυρος θεατρίνος παραμυθάς ! Ουσιαστικά Εθνικός Εγκληματίας ! Ουσιαστικά Ανθέλληνας σε κλίκα Ανθελλήνων με βάση τις πράξεις τους και μόνο αυτές !
  Η οικολογική καταστροφή που εξ αιτίας του, κυρίως, γιγαντώθηκε είναι πλέον πραγματικό γεγονός.
  Εσείς δε, αγνοούντες ακόμη και αυτή την Εθνική καταστροφή, το μέγεθός της, τις συνέπειές της, την ουσία της πραγματικότητάς της, καταπιάνεστε με βλακείς μη τυχόν και χάσατε την πλειοψηφία σας και πάτε από εκεί που ήρθατε Γενίτσαροι !
  Ρωτήστε κανέναν καθηγητή, όποιον εσείς θέλετε, να σας ενημερώσει για το τι κάνατε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει