Αποστασία κατά Παπανδρέου καταγγέλλει ο Καστανίδης

Ανέβασε απότομα το πολιτικό θερμόμετρο ο πρώην υπουργός


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:09
24/11/2011
Αποστασία κατά Παπανδρέου καταγγέλλει ο Καστανίδης
2
loading

Στο εσωκομματικό πεδίο και εκεί που φαίνεται ότι υπάρχει συμφωνία κυρίων για άνοιγμα των διαδικασιών για τη διαδοχή μετά την εκταμίευση της 6ης δόσης και την ψήφιση του προϋπολογισμού, ο Χάρης Καστανίδης με καταγγελίες περί «αποστασίας» κατά του Γ. Παπανδρέου, ανέβασε απότομα το θερμόμετρο.

«Ο πρωθυπουργός (σ.σ. εννοεί ο Γ. Παπανδρέου) έπεσε μέσα από την κοινοβουλευτική ομάδα. Από μία ομάδα βουλευτών. Είναι σαφές ότι τον έριξαν βουλευτές του με τη σύμπραξη μίας ομάδας ΜΜΕ.

Τον έριξε συγκεκριμένη μερίδα βουλευτών. Έλεγαν με πολύ μεγάλη βεβαιότητα και ακρίβεια ότι ή θα δηλώσεις ότι φεύγεις και θα σου δώσουμε τότε ψήφο εμπιστοσύνης, ή θα σε ρίξουμε μέσα στη Βουλή. Ήταν καθαρές οι δηλώσεις πέντε, έξι νοματαίων» είπε ο κ. Καστανίδης στο Βήμα FM, χωρίς όμως να πει και ονόματα.

Τα ερωτήματα ωστόσο, που τίθενται μετά από αυτήν την καταγγελία του πρώην υπουργού και βουλευτή Θεσσαλονίκης, είναι κρίσιμα:

Πρώτον, έχει σημασία αν αυτές οι θέσεις εκπροσωπούν και τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου (ο οποίος, θυμίζουμε ότι έχει παρουσιάσει την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία ως οικειοθελή πράξη ευθύνης, που ανοίγει νέους δρόμους συνεργασίας).

Δεύτερον, τι σημαίνουν αυτές οι καταγγελίες του κ. Καστανίδη (ο οποίος παραμένει στον κύκλο των θερμών υποστηρικτών του Γ. Παπανδρέου) για τις προθέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σε σχέση με την παραμονή του ή όχι στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Sotiris

    Υπάρχει άραγε κανείς Έλληνας να σας στείλει σε κάποια ανεξάρτητη δικαιοσύνη ?
    ................. έχω φθάσει σε τέτοιο σημείο, που θα συμφωνούσα να αθωωθείτε, ακόμη και εάν είσασταν ένοχοι με ποινές αθροιστικά για οποιοδήποτε έγκλημά σας κατά του Έθνους, έως και τρεις ισόβια ! ! ! !

  2. avatar Tsouxtra

    Η αποστασία κατά ΓΑΠ έγινε απο τον ίδιο τον ΓΑΠ ! Οπότε Χάρη....κάνε μας την χάρη και βάλε φερμουάρ !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει