Την πρώτη πολιτική ομιλία πραγματοποίησε χτες ο Φαήλος Κρανιδιώτης ως πρόεδρος του νέου κόμματος Νέα Δεξιά το οποίο ιδρύθηκε λίγο μετά την απομάκρυνση του γνωστού δικηγόρου και πολιτικού από τη Νέα Δημοκρατία. Το παρών στην κεντρική εκδήλωση του κόμματος έδωσε και ο Τάκης Μπαλτάκος, γ.γ. της κυβέρνησης επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά.

«Σήμερα βιώνουμε σε έξαρση τα αποτελέσματα μιας ακόμη άφρονης ιδεοληψίας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του ψευτοδεξιού βοηθητικού της. Η πατρίδα υφίσταται ισλαμική εισβολή κι εποικισμό» τόνισε ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δια των πλέων αρμοδίων χειλέων εξέπεμψε το μήνυμα του καλωσορίσματος στους δουλέμπορους και στους πελάτες τους. Υποσχέθηκε ανοιχτά σύνορα και το έκανε», τόνισε ο κ. Κρανιδιώτης.  Αναφερόμενος στο ρόλο της Τουρκίας στην πορεία του μεταναστευτικού, σημείωσε ότι «το να συζητάς με τον Ερντογάν για να λύσεις το μεταναστευτικό, είναι το ίδιο σαν να συζητάς με τον Εσκομπάρ, για να λύσεις το πρόβλημα των ναρκωτικών. Κι ίσως αδικώ τον Εσκομπάρ…»

Για την Ευρώπη, ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς είπε ότι «οι φετφάδες που εκδίδουν εν είδει οδηγιών, κανονισμών κλπ., είναι τόσο περίπλοκοι, που σε λίγο μόνον ελάχιστοι μανδαρίνοι θα κατανοούν το περιεχόμενο τους».

«Ποτέ οι ευρωπαϊκές ηγεσίες, αυτές οι παρακμιακές ελίτ, βαθιά μολυσμένες από την “πολιτική ορθότητα”, δεν βρίσκονταν σε μεγαλύτερη αναντιστοιχία με το φρόνημα των λαών», είπε και πρόσθεσε ότι «η σημερινή Ευρώπη βρίσκεται πολύ μακριά από τους τρεις ιστορικούς πυλώνες της: την Ελλάδα, την Ρώμη και τον Χριστιανισμό».

Ο κ. Κρανιδιώτης επιτέθηκε στη αριστερά υποστηρίζοντας ότι «επικροτούν επιθέσεις σε ναούς, βανδαλισμό μνημείων ηρώων μας, καλύπτουν ακόμη και το κάψιμο της σημαίας που σκεπάζει τους νεκρούς ήρωες μας στο τελευταίο τους ταξίδι», αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι «η δικτατορία της “πολιτικής ορθότητας” που έχει επιβάλλει η αριστερά και έχει ενστερνιστεί περιδεής και η “κεντροδεξιά” χωρίς Δεξιά, κατασυκοφαντεί κάθε εθνική ιδέα, κάθε αντίλογο στον καταστροφικό και ελληνοφοβικό μηδενισμό της».

Αναφερόμενος στις προτάσεις του πολιτικού του φορέα, ο κ. Κρανιδιώτης είπε ότι «αν πρέπει κάποιους να απολύσουμε, είναι, από τα πανεπιστήμια και το υπουργείο Παιδείας τους γενίτσαρους, τους ελληνοφοβικούς απόστολους του μαρασμού, αυτούς που παράνομα και προδοτικά πληρώνονται από μας τους Έλληνες για να δηλητηριάζουν τις ψυχές των παιδιών μας με ψέματα, ανθελληνικό μίσος». «Θα τους διώξουμε κλωτσηδόν» τόνισε.

Για τη επίλυση του μεταναστευτικού, δεσμεύτηκε πως με την είσοδο του στην Βουλή, «θα φέρει διάταξη νόμου που θα κάνει την παράνομη είσοδο στην χώρα ιδιώνυμο αδίκημα, που θα τιμωρείται αυστηρά και θα επιβάλλεται ισόβια απέλαση μετά την έκτιση της ποινής, που δεν θα επιδέχεται αναστολή ή μετατροπή σε χρηματική». Τέλος, τάχθηκε κατά της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας στην Κύπρο, τονίζοντας ότι «δεν είναι λύση να παραδώσουμε χεροπόδαρα 700.000 Έλληνες στην επικυριαρχία του Ερντογάν και του κράτους – συμμορία».

NEADEXIA1 NEADEXIA2 NEADEXIA3