Μονόδρομος η προσφυγή στις κάλπες

Αρβανιτόπουλος: Σύντομα η ΝΔ θα έχει ποσοστά αυτοδυναμίας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:31
10/09/2011
Μονόδρομος η προσφυγή στις κάλπες
2
loading

Mονόδρομο για την κυβέρνηση θεωρεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου της ΝΔ, Κ. Αρβανιτόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής».

Σημειώνει ότι η διαφορά της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ έχει παγιωθεί στις δημοσκοπήσεις και θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου, το κόμμα να καταγράψει ποσοστά, που οδηγούν στην αυτοδυναμία. «Για εμάς το μεγάλο στοίχημα είναι να πείσουμε με τη στάση μας πως μπορούμε να εκφράσουμε πραγματικά ένα πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα για μία νέα προοπτική για την Ελλάδα. Και πιστεύω ότι αυτό το στοίχημα θα το κερδίσουμε».

Δεν αποκλείει, η Τουρκία να χρησιμοποιήσει ως πρόσχημα για την προώθηση των επιδιώξεών της την έναρξη ερευνών για φυσικό αέριο από την Κύπρο, σημειώνει ότι «η προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας παραμένει αδιαπραγμάτευτη αξία και δικαίωμα» και προσθέτει με νόημα «και έχουμε και ισχυρές συμμαχίες».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΑΝΤΑΡΗΣ

    ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΕΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΙ,ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ,ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΙΝΑΞΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΥΓΕΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ,Α ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.

  2. avatar Esotiro

    αυτοι ατην κοσμαρα τους

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει