Επίθεση με δριμύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, μετά την αναφορά του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. στη βουλή, ότι ο κ. Χιος τον εξυβρίζει «γιατί δεν του έδωσα μετά την έκδοσή του το χιλιάρικο το μήνα που ήθελε για να πληρώσουμε την προστασία, το νταβατζιλίκι».

Ο Στέφανος Χίος, μιλώντας στο «Εκρηκτικό Δελτίο» του ΑΡΤ, προανήγγειλε παράλληλα ότι θα κινηθεί νομικά κατά του κ. Καμμένου.

«Όσον αφορά τον κ. Κάμμενο, αυτόν τον άθλιο πολιτικό συκοφάντη, έχω μιλήσει με το δικηγόρο μου. Τη Δευτέρα θα του πάει το μπουγιουρντί. Επειδή ο Καμμενος έχει σπίτι, βίλες και ελικόπτερα, θα του ζητήσω να του πάρω το σπίτι του στη Βούλα, για να μπορέσω κι εγώ κάποια στιγμή να αποκτήσω το δικό μου σπίτι», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χίος

«Κανένας οίκτος για τα πολιτικά σκουλήκια. Κανένας οίκτος για τους πολιτικούς υβριστές και τους συκοφάντες. Θα τον τσακίσω στο λόγο της επαγγελματικής μου τιμής. Θα αναγκάσω στο πολιτικό θρασίμι να φύγει από την Ελλάδα», είπε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, αποκαλώντας τον κ. Κάμμενο «γιαλαντζί ψευτοπατριώτη».

«Είναι η πιο φασιστική συμπεριφορά, πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα, είναι πολιτικός αλήτης. Ρωτώ τον κ. Καμμένο, αφού το πάει χοντρά το πράγμα: Ποιο είναι το συγγενικό του πρόσωπο που είναι διορισμένο σε υπηρεσίες αντικατασκοπίες της χώρας που παρακολουθούν έλληνες πολίτες;», δήλωσε ο Στέφανος Χίος.