Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ομάδα Παιδιών της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Αθήνα σε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κ.Ε. Παναγιώτη Ρήγα.

Ο Π. Ρήγας σε δηλώσεις του τόνισε: «Τη χρονιά που πέρασε τέλειωσε η 40χρονη κυριαρχία του δικομματισμού που τόσα δεινά επέφερε όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική κοινωνία. Ο ελληνικός λαός, παρά την κατατρομοκράτηση που υπήρξε από εγχώρια και ξένα συμφέροντα, άντεξε και διεκδικεί, συνεχίζει να στηρίζει την ελληνική κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ελληνική κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθούν δίπλα στις αγωνίες του ελληνικού λαού, δεν θα τους διαψεύσουν και θα συνεχίσουν να παλεύουν για να απαλλαγεί η χώρα μας από τη μέγγενη του παρελθόντος.

Εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι χρονιά ειρηνική, χρονιά όπου θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στην Ευρώπη, η δημοκρατία και η αλληλεγγύη θα επανέλθουν και η Ευρώπη θα συνεχίσει να πορεύεται με συνοχή την επόμενη περίοδο.

Το 2016 θα είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών, ανατροπών και προστασίας της κοινωνικής συνοχής. Θεσμικών αλλαγών στο κράτος, στην παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας.

Εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι για όλους χρονιά με υγεία, χαρά, υπομονή και δύναμη».