Συνέχεια στην κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο δίνει ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Μετά τη χθεσινοβραδινή του απόπειρα να παρέμβει ζωντανά στο «Αλ Τσαντίρι», ο γαλάζιος βουλευτής σε σημερινές του δηλώσεις κάλεσε τους Νεοδημοκράτες να τον ψηφίσουν γιατί, όπως είπε, δεν φοβάται κανέναν.

«Ο κ. Λαζόπουλος έχει κανιβαλίσει πολλούς ανθρώπους στο παρελθόν δεν είμαι ο μόνος. Με τη διαφορά ότι εγώ δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ. Γι’ αυτό θέλω να με ψηφίσουν οι Νεοδημοκράτες, επειδή δεν μοιάζω με τους άλλους πολιτικούς και έχω τα χέρια μου λυμένα. Γι’ αυτό και θα φτιάξουμε τη ΝΔ που ονειρευόμαστε. Γι’ αυτό καλώ τον κόσμο να ψηφίσει Άδωνι Γεωργιάδη, για να με φοβούνται άνθρωποι σαν τον Λαζόπουλο, που έχουν βλάψει την παράταξη και την Ελλάδα, όσο λίγοι», είπε χαρακτηριστικά στο Star.

«Ο κ. Λαζόπουλος από εδώ και μπρος θα καταλάβει ότι ιδέα πως θα μπαίνει στις εκπομπές του, θα κάνει πολιτική προπαγάνδα και θα υβρίζει χωρίς αντίλογο έχει παρέλθει», προειδοποίησε.

Και συμπλήρωσε: «Ο κ. Λαζόπουλος λέει ότι λέει με την ασφάλεια του στούντιο και την ασφάλεια ότι είναι ένας εκατομμυριούχος με ισχυρούς προστάτες. Μόνο που οι εκατομμυριούχοι ισχυροί προστάτες του δεν μπορούν να τον σώσουν από μένα. Εγώ επειδή δεν έχω προστάτες, έχω τα χέρια μου λυμένα γιατί δεν χρωστάω σε κανέναν. Μπορώ να λέω την άποψή μου ελεύθερα και καθαρά».