Επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια σε Ισραήλ και Παλαιστινιακά Εδάφη.

Κρίσιμο Eurogroup συνέρχεται σήμερα στις Βρυξέλλες, με επίκεντρο το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα. Θα προηγηθεί συνάντηση μεταξύ Βαν Ρομπέϊ, Ζαν-Κλοντ Τρισέ, Ζοζέ-Μανουέλ Μπαρόζο και Ολι Ρεν προκειμένου να βρεθεί λύση πριν από τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Στις 11:30 στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, συνέντευξη Τύπου του Χρήστου Παπουτσή, του υφυπουργού, Μανώλη Οθωνα, και του διευθυντή της διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη, για την έναρξη ημερίδων ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Την ίδια ώρα στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας συνάντηση της προέδρου, Ντόρας Μπακογιάννη με τον Βρετανό πρέσβη, Ντέϊβιντ Λάντσμαν. Στις 13:00 η κ. Μπακογιάννη θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ενωσης Ξενοδόχων Αττικής ενώ στις 15:00 θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του κινήματος.

Στις 18:30 ευρεία σύσκεψη έχει συγκαλέσει η Ομοσπονδία Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας με θέμα την κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (ΒΑΕ).

Στις 19:00  στο αμφιθέατρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών διάλεξη του διευθυντή της Διεύθυνσης Αναστήλωσης Νεώτερων και Σύγχρονων Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαου Χαρκιολάκη, με θέμα: «Ιστορικός Συμβιβασμός Αρχιτεκτονικού Νεοκλασικισμού και Μουσειακού Νεοβυζαντινισμού στο διατηρητέο μέγαρο Τσίλλερ-Λοβέρδου επί των οδών Μαυρομιχάλη και Ακαδημίας στην Αθήνα».

Τίθεται σε ισχύ από σήμερα η νέα λίστα των γιατρών του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ οι οποίοι μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Σε ισχύ από σήμερα το θερινό πρόγραμμα στα δρομολόγια του μετρό.