Τη σιγουριά του για την επικείμενη πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Σεπτεμβρίου εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Real fm.

Ο κ. Καραγκούνης τόνισε ότι μετεκλογικά η Νέα Δημοκρατία θα αναζητήσει συμμαχίες με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι η παρούσα Βουλή θα μπορούσε να αναδείξει μία κυβέρνηση συνεργασίας ώστε να αποφευχθούν οι εκλογές με ένα μίνιμουμ συναίνεσης.

Παράλληλα, ο κ. Καραγκούνης υπογράμμισε ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι μετά τις εκλογές να μειωθεί η φορολογία, τονίζοντας ότι «αυτό το πρόγραμμα είναι πρωτίστως φοροεισπρακτικό και κατά δεύτερο λόγο είναι μεταρρυθμιστικό. Δεν μπορούν, είναι ανεπαρκείς, δεν πιστεύουν στις επενδύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις»

«Εμείς θα μειώσουμε τη φορολογία, ισοδύναμα υπάρχουν και θα παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες συγκεκριμένες προτάσεις» πρόσθεσε ο κ. Καραγκούνης.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου τήρησε σαφείς αποστάσεις από όσους βουλευτές της ΝΔ ζήτησαν να κλείσουν τα σύνορα για το μεταναστευτικό, κάνοντας λόγο για «προσωπικές απόψεις των συναδέλφων».