Σε παραπάνω από έντονους τόνους διεξήχθη η συζήτηση μεταξύ της κυρίας Φωτίου και του κυρίου Ψαριανού στην εκπομπή ONLINE με τους δημοσιογράφους Νίκο Ευαγγελάτο και Όλγα Τρέμη με αποτέλεσμα η κ. Φωτίου να αποχωρήσει από το στούντιο όσο η εκπομπή ήταν στον αέρα.

Η ένταση μάλιστα κλιμακώθηκε επικίνδυνα με τον βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανό να έχει έντονη αντιπαράθεση ετκός από την Θεανώ Φωτίου, και με την ‘Ολγα Τρέμη.

Αρχικά ο κ. Ψαριανός εξοργίστηκε με τους παλαιότερους χαρακτηρισμούς – γερμανοτσολιάς και εθνοπροδότης –  που ισχυριζόταν πως είχε εκφράσει παλαιότερα η κυρία Φωτίου για το άτομό του, ζητώντας της επίμονα να ανακαλέσει.

Εκείνη με ψυχραιμία αγνοούσε την επιθετική προσέγγισή του και συνέχισε να απαντά στους δημοσιογράφους. Αναφερόμενη όμως στον κ. Ψαριανό, λίγο αργότερα, επανέλαβε και πάλι πως  «είναι προσκείμενος στη μεριά των δανειστών».

Αυτό ήταν που πυροδότησε την αντίδραση του κ. Ψαριανού ο όποιος ύψωσε τους τόνους ισχυριζόμενος πως τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι ειδικά όταν απευθύνονται από υπουργό σε βουλευτή και κουνώντας επιβλητικά το δάκτυλο την χαρακτήρισε «νεομνημονιακό σούργελο».

Σε εκείνο το σημείο η αναπληρώτρια υπουργός σηκώθηκε και αποχώρησε από το πλατό, παρά τις εκκλήσεις των δημοσιογράφων που συντόνιζαν την συζήτηση, ενώ ο Γρηγόρης Ψαριανός συνέχιζε να λέει «Δεν δέχομαι να με λένε γερμανοτσολιά. Εγώ αυτό το απαγορεύω».

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ενοχλημένη και η Ολγα Τρέμη η οποία εγκάλεσε τον βουλευτή του Ποταμιού για τη στάση του. «Επειδή το είδα το περιστατικό. Αυτό το πράγμα είναι βία» είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Τρέμη.

Η εκπομπή έκλεισε με την συγγνώμη του κ. Ψαριανού  ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν μπορώ να αντέξω άλλο τους χαρακτηρισμούς “εθνοπροδότης”, “γερμανοτσολιάς”, “είσαι με τους δανειστές”, εγώ δεν κρίνω τον πατριωτισμό κανενός, δεν θέλω βρισίδια κι εντάσεις αυτό που θέλω είναι να καταφέρουμε να κατανοήσει το 90% της ελληνικής κοινωνίας ότι είμαστε στην Ευρώπη και φυσικά να προοδεύσουμε κι ας είναι πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας και κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Συγγνώμη από την Φωτίου, από εσάς και τους παροικούντες για το σούργελο που είπα»