Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί στις 10:30 το πρωί ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος στα γραφεία του.

Στις 11:00 στα γραφεία της διοίκησης του ΤΕΙ Μεσολογγίου, κοινή συνέντευξη Τϋπου του δημάρχου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Παναγιώτη Κατσούλη και του προέδρου του ΤΕΙ Μεσολογγίου, Βαγγέλη Πολίτη-Στεργίου, με θέμα: «Το παρόν και το μέλλον του ΤΕΙ Μεσολογγίου».

Την ίδια ώρα στην ισόγεια αίθουσα της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνέντευξη Τύπου για το «Μαραθώνιο Κισσάβου».

Στις 12:30 η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια και την Commercial Value.

Την ίδια ώρα στο καφέ του βιβλιοπωλείου IANOS συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Δράσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS».

Στις 14:00 στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τους προέδρους των Ειδικών Μονίμων Επιτροπών της Βουλής των Ελλήνων, Έρευνας και Τεχνολογίας Κωνσταντίνο Σπηλιόπουλο και Προστασίας Περιβάλλοντος Κωνσταντίνο Καρτάλη. Στις 14:30 στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρο Κούβελο.

Στις 15:00 συνεδριάζει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας με αντικείμενο την κατάσταση στο κέντρο της πόλης.

Στις 19:30 ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα μεταβεί στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών για την επίδοση των Αριστείων Μποδοσάκη έτους 2011.

Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων η σημερινή. Στο πλαίσιο αυτό η είσοδος θα είναι ελεύθερη στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, οι οποίοι θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο.

Φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές σήμερα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.