Βενιζέλος: Έχω αποδείξει τη στήριξη μου στον πρωθυπουργό

«Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16:07
12/05/2011
Βενιζέλος: Έχω αποδείξει τη στήριξη μου στον πρωθυπουργό
1
loading

Στην σφαίρα της παραπολιτικής ενέταξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την παρέμβαση του πριν και μετά το έκτακτο υπουργικό της Τρίτης.

«Η υπευθυνότητά μου απέναντι στην πατρίδα και την παράταξη δεν μου επιτρέπουν να αφήνω την παραπολιτική να κυριαρχεί στην ουσία των πολιτικών θέσεων» είπε για να συμπληρώσει «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν, έχω δείξει την στήριξή μου στον πρωθυπουργό, την παράταξη και τη χώρα».

Στην ομιλία του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έσπευσε να τονίσει ότι όπως είπε και ο πρωθυπουργός «δεν μ’ ενδιαφέρει το πολιτικό μέλλον μου, μας ενδιαφέρει το παρόν και το μέλλον της χώρας».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ARIS METAXAS

    Σιγά Βαγγέλη μην τον στηρίζεις τόσο πολύ γιατί θα πιαστείς? Δεν έχω καταλάβει ένα απλό θέμα στην Ελληνική πολιτική. Γίνονται εσωκομματικές εκλογές και ένας κερδίζει και οι υπόλοιποι χάνουν. Δεν έπρεπε μετά από τόσες αλληλοκατηγορίεςοι ηττημένοι να αποχωρούν? Αυτό επιτάσει η λογική και η ευθιξία. Βέβαια πολιτικός και ευθιξία είναι αντίροπες έννοιες. Κλασική περίπτωση ο Ακης. Εχασε από το Σημίτη και αντί να φύγει κατέκλεψε το Ελληνικό Δημόσιο. Να μου πείς και ο Σημίτης κέρδισε και όλο το επιτελείο του έτρωγε, το ζευγάρι Τσουάκτου, ο Μαντέλης, ο Μτανταγιάς και λοιποί νεόπλουτοι σοσιάλες....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει