Στη Σύρο βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός. Το πρόγραμμα της επίσκεψής του αρχίζει με επίσκεψη στα Ναυπηγεία Σύρου και στη συνέχεια στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Μετά ο πρωθυπουργός θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στις 11:30 ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής και η πρόεδρος του ΔΣ του ΟΚΑΝΑ Μένη Μαλιώρη παρουσιάζουν τα αποτελέσματα του τακτικού ελέγχου που διενεργήθηκε στον Οργανισμό.

Στις 12:00 η ΑΔΕΔΥ δίνει συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού συλλαλητηρίου, στην πλατεία Κλαυθμώνος

Την ίδια ώρα μαθητές και σπουδαστές του ΚΚΕ διοργανώνουν συλλαλητήριο αλληλεγγύης στο λαό της Λιβύης. σπουδαστές και μαθητές προσκείμενους στο ΚΚΕ.

Μισή ώρα αργότερα οι Οικολόγοι Πράσινοι παραχωρούν συνέντευξη Τύπου με τους ευρωβουλευτές Sven Giegold και Μιχάλη Τρεμόπουλο, στον απόηχο των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης κι ενόψει της Εαρινής Συνόδου

Στις 15:00 συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας.

Στις 18:00 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» παρουσιάζεται ο Ελληνικός Κώδικας Εταιρικής Διακυβέρνησης που κατάρτισε ο ΣΕΒ για τις εισηγμένες εταιρίες

Σε δημόσια διαβούλευση μπαίνει από σήμερα το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας στο οποίο ενσωματώνονται ζητήματα που άπτονται της κοινωνικής ασφάλισης.

Κινητοποίηση μελών της Εθνικής Ομοσπονδίας και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών στο υπουργείο Οικονομικών.

Συνεχίζεται έως αύριο η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους.