Για τα έργα στη Θεσσαλία κοντράρονται ο νέος περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας με τον απερχόμενο περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό. Ο πρώτος αφήνει αιχμές για τον δεύτερο λέγοντας πως σταμάτησαν την επόμενη των εκλογών ενώ η απάντηση που παίρνει είναι πως ψεύδεται.

Ειδικότερα την Πέμπτη (19/10) ο Δημήτρης Κουρέτας σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» είπε στους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα. «Η κατάσταση δεν είναι καλή στην Θεσσαλία. Κάποια έργα για αναχώματα σταμάτησαν από την περιφέρεια. Περιμένω μια επίσημη ενημέρωση καθώς δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Τα έργα σταμάτησαν το πρωί της Δευτέρας» ανέφερε.

«Περιμένω να έρθει η υπεύθυνη τεχνικής υπηρεσίας της περιφέρειας για να με ενημερώσει γιατί δεν μου άρεσε αυτό που έγινε», είπε και πρόσθεσε: «Ακόμα και αν τελείωσαν τα χρήματα θα έπρεπε να υπάρχει μια επίσημη ενημέρωση. Όπως και να έχει όμως πρέπει να έχει φροντίσει για αυτά είτε εκλεγείς, είτε όχι».

Όπως δε υπογράμμισε: «Η Θεσσαλία παραμένει απροστάτευτη μπροστά σε μια νέα κακοκαιρία. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν μπορεί να πάρει κανείς ένα μαγικό ραβδί. Μετά τη συνάντησή μου με τον πρωθυπουργό περιμένω μια ανάλυση για να μπορώ να ενημερώσω και τον κόσμο».

Αγοραστός: Με ψέματα πορεύτηκε την προεκλογική περίοδο, με ψέματα συνεχίζει να πορεύεται και τώρα ο κύριος Κουρέτας

Λίγη ώρα αργότερα στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικώς ο Κώστας Αγοραστός ο οποίος απάντησε πως τα έργα συνεχίζονται κανονικά. «Με ψέματα πορεύτηκε την προεκλογική περίοδο, με ψέματα συνεχίζει να πορεύεται και τώρα ο κύριος Κουρέτας. Δουλεύουν κανονικά τα μηχανήματα και μπορεί να πάει ο πρόεδρος του Βλοχού να τα δεί. Αν τα μηχανήματα σταματήσουν μια ημέρα δεν είναι διακοπή των έργων.

Έχουμε 90 μηχανήματα στην Μαγνησία και 42 στον Κραυσίδωνα. Λένε ότι δεν κάνουμε έργα και έχουμε μηχανήματα παντού σε Μαγνησία, Καρδίτσα και Τρίκαλα. Θα σας στείλω και βίντεο να το δείτε. Συνεχίζουν κανονικά τα έργα» δήλωσε.

«Στο μέλλον θα υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης, είναι δεδομένο, προσέθεσε στη συνέχεια» είπε κλείνοντας.