Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μετά την επανεκλογή του. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ζημιές που προκάλεσε το πρόσφατα κύμα κακοκαιρίας στην πόλη τονίζοντας πως το κόστος στις υποδομές ανέρχεται σε περίπου 230 εκατ. ευρώ. Υπογράμμισε πως την αποκατάσταση θα αναλάβει η κυβέρνηση, καθώς του αφαιρέθηκαν οι αρμοδιότητες για τη διαχείριση των κονδυλίων.

Σχετικά με τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τους υποστηρικτές του «ανθρώπους του κ…ου».

«Ο κ. Παπαπέτρος έχει κάνει τόσες πολλές μηνύσεις, ας μηνύσει και τους πολίτες που μας ψήφισαν. Οι πληγείσες περιοχές μας ψήφισαν γιατί είμαστε ικανοί», δήλωσε. «Τον κ. Παπαπέτρο τον ψήφισαν οι δήθεν, όπως ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Στρατηγόπουλος. Ξεχωριστοί άνθρωποι του κ…ου», είπε και κατηγόρησε την αντιπολίτευση για τοξικότητα.

Σχετικά με την παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας λόγω αφισοκόλλησης παραμονή των εκλογών, είπε πως «το Σάββατο το βράδυ δεν ξέρω ποιοι, απλοί πολίτες, υποψήφιοι, φίλοι, σκέφθηκαν να βάλουν αφίσες του συνδυασμού μας και τρέξανε να μας κάνουνε μήνυση. Αυτοί είναι οι αριστεροί, ντροπή τους». Για τον εαυτό του επανέλαβε πως είναι παράδειγμα προσφοράς εργασίας και τόνισε πως το ποσοστό του έφτασε στο 55%.

Τέλος σχετικά με την πολιτική και τη στάση που θα ακολουθήσει μετά την επανεκλογή του, είπε: «Θα γελάσουμε, θα περάσουμε μια πενταετία πανέμορφη. Η πλειοψηφία αποφασίζει σε αυτή την πόλη».